Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Inter'den bir forvet daha! Takımda düşünülmüyor

Fenerbahçe'ye Inter'den bir forvet daha! Takımda düşünülmüyor

06.04.2024 - 20:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Inter'in yıldızını gündemine aldığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki yıldızın Inter'de kadroda düşünülmediği aktarıldı.

Fenerbahçeye Interden bir forvet daha Takımda düşünülmüyor

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Michy Batshuayi ve Serdar Dursun'un muhtemel vedası nedeniyle forvet arayışlarına hız veren kurmayların Inter'in yıldızını gündemine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Inter'den ayrıldıktan sonra Edin Dzeko'yu renklerine bağlayan sarı-lacivertlilerin, yeni hedefinin Inter'den olması dikkat çekti. İtalyan basınında yer alan habere göre; Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Joaquin Correa'nın sezon sonunda Inter'e geri döneceği belirtildi.

Inter'de Joaquin Correa'nın gelecek sezon kadroda düşünülmediği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin Joaquin Correa için yeniden hamle yapmayı planladığı öğrenildi. Inter'in yıldız futbolcuyu satmayı düşündüğü belirtildi.

Joaquín Correa bu sezon kiralık olarak forma giydiği Inter'de 15 maça çıktı ve toplam 563 dakika sahada kaldı. Arjantinli forvetin Inter ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Joaquín Correa'nın güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Haberin Devamı

Estudiantes altyapısında futbola başlayan Joaquín Correa daha sonra Sampdoria, Sevilla, Lazio ve Inter'de oynadı. Inter, 2022-2023 sezonu başında Joaquín Correa için 27 milyon 300 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği 29 yaşındaki forvet, Arjantin Milli Takımı'nda 19 mücadelede süre aldı. Yıldız forvet bu karşılaşmalarda 4 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar