Fenerbahçe Fenerbahçe'ye sürpriz isim! Mario Branco Manchester City'yi aradı

Fenerbahçe'ye sürpriz isim! Mario Branco Manchester City'yi aradı

14.06.2022 - 14:53 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Lincoln Henrique'yi İstanbul'a getiren sarı-lacivertlilerde sağ bek için de sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-lacivertli kulübün yeni futbol direktörü Mario Branco transfer için Manchester City'yi aradı. Genç futbolcu, Alex de Souza tarafından da yakından tanınıyor.

Fenerbahçeye sürpriz isim Mario Branco Manchester Cityyi aradı

Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un teknik direktörlüğe gelmesinin ardından transfer çalışmaları hızlandırıldı. İlk hamleyi Lincoln Henrique ile yapan sarı-lacivertliler sağ bek için sürpriz bir ismi gündemine aldı.

Haberin Devamı

SAMANDIRA SEZONA HAZIR
Fenerbahçe’de, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan yenilikler dikkatlerden kaçmadı. Jorge Jesus’un talepleri doğrultusunda soyunda odaları, tesis koridorları ve toplantı salonları yenilendi. Duvarlardaki kupa fotoğrafları, sloganlar ve fotoğraflar büyük ilgi topladı. Kulübün bugüne kadar kazandığı 28 şampiyonluk kupası da Samandıra’da kullanıldı. Bununla beraber her yerde 5 yıldızlı arma yer aldı. Futbolcuların taktik toplantı yaptığı alanda, ‘Zafer için saldır’, ‘Hücum’ ve ‘Burası Kadıköy’ yazılarının İngilizce halleri gözlerden kaçmadı.

JESUS KONTROLDEN GEÇTİ
Fenerbahçe'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Jorge Jesus ile sağlık kontrolünden geçen ikinci grupta yer alan futbolcularımıza, kan tetkiklerinin ardından ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneler yapıldı. Sağlık kontrolleri; akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı" denildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye sürpriz isim Mario Branco Manchester Cityyi aradı

RAPOR VERDİ
3 gün önce yardımcılarıyla beraber İstanbul’a gelen Jesus ise 2 gündür Samandıra’da çalışmalar yürütüyor. Portekizli teknik direktör ve yardımcıları, mevcut oyuncu grubunu beğeniyor. Özellikle geçen sezonu başarılı tamamlayan takımın kurgusu herkese güven veriyor. İdeal bir ilk 11’in oluşmuş olması ve kadro yapısı Jesus’u rahatlatıyor. Bu nedenle 68 yaşındaki çalıştırıcı transferde telaş yapılmasını istemiyor, zaten elinde başarılı bir kadro olduğuna inanıyor. Bu nedenle doğru adımlarla nokta atışı transferler yapılması isteniyor. Jorge Jesus’un mevcut kadroda kafasında belirlediği 14 futbolcu olduğu ve bu durumun kendisini rahatlattığı kaydediliyor. Jorge Jesus’un sadece Kim Min Jae ve Diego Rossi gibi isimlerin mutlaka takımda kalması yönünde rapor verdiği vurgulanıyor.

MİLLİ YILDIZLAR İZLENİYOR
Teknik direktör Jorge Jesus bir taraftan yeni sezon hazırlıkları ve transferlerle ilgilenirken öte yandan milli takımdaki oyuncularını da takip ediyor. Jesus’un yardımcıları ve Fenerbahçe’den sürekli olarak raporlar kendisine iletiliyor. Jorge Jesus önceki gün oynanan Türkiye-Litvanya maçını da seyretti. Aynı zamanda Uruguay’da yer alan Diego Rossi ve Macaristan forması giyen Attila Szalai de Jorge Jesus’un gözlemlediği diğer isimler oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye sürpriz isim Mario Branco Manchester Cityyi aradı

 YAN COUTO GÜNDEMDE
Lincoln Henrique'yi İstanbul'a getiren sarı-lacivertlilerde sağ bek için de sürpriz bir isim gündeme geldi. Bonservisi Manchester City'de olan 20 yaşındaki sağ bek Yan Couto'nun Jorge Jesus ve Mario Branco'nun gündemine girdiği aktarıldı.

BRANCO MANCHESTER CİTY'Yİ ARADI
Geçen sezon Portekiz'de Braga'da kiralık oynayan genç futbolcunun, gelecek sezonda da bir takıma kiralanacağı kaydedildi. Mario Branco'nun Fenerbahçe'deki ilk işi de Manchester City ile görüşüp, Couto'nun durumunu sormak oldu. Brezilyalı sağ bek için 20 Haziran'dan sonra bir karar alınacağı ve Fenerbahçe'ye olumlu ya da olumsuz dönüş yapılacağı bildirildi.

ALEX YAKINDAN TANIYOR
Ancak oyuncuyla alakalı en dikkat çeken nokta, Brezilya'da yetiştiği kulüp oldu. Yan Couto, Coritiba altyapısından yetişti. Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın da çok yakından tanıdığı genç sağ bek, Jorge Jesus'un da gündemine girdi. Yan Couto geçen sezon kiralık oynadığı Braga'da 42 resmi maça çıktı, 1 gol attı, 4 asist yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar