Voleybol Fenerbahçe'ye yeni başantrenör iddiası! İtalyanlar yazdı

Fenerbahçe'ye yeni başantrenör iddiası! İtalyanlar yazdı

09.04.2024 - 12:42 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet'in gelecek sezon Lavarini ile devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Öte yandan İtalya'dan sarı-lacivertlilerin yeni başantrenörüyle ilgili iddia geldi.

Fenerbahçeye yeni başantrenör iddiası İtalyanlar yazdı

Sultanlar Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan Fenerbahçe, yarı final serisinde THY'i saf dışı bıraktı. Eczacıbaşı ile şampiyonluk mücadelesi verecek Fenerbahçe ile ilgili İtalya'dan önemli bir iddia geldi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE AYRILIK
İtalyan başnatrenör Lavarini'nin takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Bu sezona Şampiyonlar Kupası'nda VakıfBank yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe, CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Milano engelini aşamamıştı. Son olarak Kupa Voley'de Eczacıbaşı'nı mağlup eden sarı-lacivertliler sezonun ilk kupasını kazanmıştı.

LAVRINI AYNI ZAMANDA POLONYA'YI ÇALIŞTIRIYOR
Kariyerinde daha önce İtalya Ligi takımlarından Igor Gorgonzola Novara'yı çalıştıran Lavarini, iki yıldan beri Polonya Kadın Milli Takımı'nın başında bulunuyor.

FENERBAHÇE İÇİN FENOGLIO İDDİASI
Polonya’nın Grupa Azoty Chemik Police takımını çalıştıran İtalyan antrenör Marco Fenoglio önümüzdeki sezon Fenerbahçe Opet’in başına geçebilir. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Fenoglio'nun yardımcısı Stefano Micoli olacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye yeni başantrenör iddiası İtalyanlar yazdı

Marco Fenoglio’nun menajerliğini halen Vargas, Federovtseva, Drca, Fetisova ve Ana Cristina’nın menajerliğini de yapan Bojan Simunira’ya ait SB Community firması yapıyor.

FİNAL SERİSİNDE PROGRAM
Play-Off final serisinin programı şöyle:

9 Nisan Salı
19.00 Eczacıbaşı Dynavit - Fenerbahçe Opet

13 Nisan Cumartesi
19.00 Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit

15 Nisan Pazartesi
19.00 Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit

18 Nisan Perşembe
19.00 Eczacıbaşı Dynavit - Fenerbahçe Opet (Gerekirse)

21 Nisan Pazar
19.00 Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit (Gerekirse)

Yazarlar