Magazin Ferdi Kadıoğlu'nun sevgilisinin paylaşımı taraftarı mest etti

Ferdi Kadıoğlu'nun sevgilisinin paylaşımı taraftarı mest etti

13.04.2022 - 09:34 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de hafta sonu oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisini sarı lacivertliler 2-0 kazandı. Maç sonrası Ferdi Kadıoğlu'nun kız arkadaşı yaptığı paylaşım ile taraftarın beğenisini kazandı.

Ferdi Kadıoğlunun sevgilisinin paylaşımı taraftarı mest etti

Fenerbahçe'de yükseliş devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk etti. Kapalı gişe oynanan karşılaşmayı sarı lacivertliler Miha Zacj ve Serdar Dursun'un golleriyle 2-0 kazandı. Maçtan sonra Fenerbahçeli oyuncular ve teknik ekip orta sahada büyük bir çoşkuyla derbi galibiyetini kutladı. Fenerbahçe'nin bu galibiyeti sosyal medyada da büyük ses getirdi. 

Ferdi Kadıoğlunun sevgilisinin paylaşımı taraftarı mest etti

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'de 6 genç yıldız adayı ile sözleşme yenilenmiş ve imza töreni düzenlenmişti. Sarı lacivertliler genç oyuncuları İsak Vural, Arda Güler, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin, Muhammed Gümüşkaya ve Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesini uzatmıştı.

Ayrıca Fenerbahçe'de sözleşme uzatan Ferdi Kadıoğlu milli takım kararını da verdi. Genç milli takımda Hollanda forma giyen Ferdi, teknik direktör Stephan Kuntz'un çağırıp görev vermesi halinde ilk milli maçta forma giyebilecek.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzaladığı törende ilginç bir an yaşanmıştı. Başkan Ali Koç ve Ferdi Kadıoğlu'nun kız arkadaşı Sera Vrij'nin tanışması sosyal medyanın en çok konuşulan anı olmuştu. Başkan Koç, Sera Vrij'le tanıştıktan sonra genç futbolcuya, "Aferin Ferdi" diye takılmıştı.

Haberin Devamı

 

O günden sonra Fenerbahçeli taraftarlar tarafından takip yağmuruna tutulan Sera Vrij, dev derbi sonrası yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine geçti. Sakatlık sonrası derbiyle sahalara geri dönen Ferdi Kadıoğlu'nun sevgilisi Sera, stat içinde yer alan Ferdi'nin fotoğrafı ile paylaşım yapınca beğeni yağdı.

Ferdi Kadıoğlunun sevgilisinin paylaşımı taraftarı mest etti

İşte Sera Vrij'nin yaptığı diğer paylaşımlar...

Ferdi Kadıoğlunun sevgilisinin paylaşımı taraftarı mest etti