Voleybol Ferhat Akbaş'tan Naz Aydemir açıklaması! 'Beklentim var'

Ferhat Akbaş'tan Naz Aydemir açıklaması! 'Beklentim var'

09.09.2023 - 19:44 | Son Güncellenme:

Geçen sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde ve Sultanlar Ligi'nde final oynayan Eczacıbaşı yaptığı transferlerle dikkat çekti. Başantrenör Ferhat Akbaş, kulübe geri dönen Naz Aydemir hakkında konuştu.

Ferhat Akbaştan Naz Aydemir açıklaması Beklentim var

CEV Şampiyonlar Ligi'nde ikinci olarak geçen sezonu kapatan Eczacıbaşı'nın yeni sezondan beklentisi büyük. Kadrosunu güçlendiren Eczacıbaşı'nda başantrenör Ferhat Akbaş açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

ALEXA GRAY VE NAZ AYDEMİR TRANSFER OLDU
Eczacıbaşı, 2023-2024 sezonu kadrosuna Kanadalı smaçör Alexa Gray'i kattı. Alexa Gray'in transferi ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Alexa, hücum gücümüzü üst noktalara çekerek, ihtiyacımız olan file üstü hakimiyetini sahada sergileyecek bir oyuncu. Pozitif karakteri ve uzun yıllar milli takımda ve yurt dışında edindiği tecrübesiyle takımımıza önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz" denildi.4

Kariyerinde ulusal ve uluslararası birçok şampiyonluk elde eden 32 yaşındaki pasör Naz Aydemir, 14 yıl sonra altyapısından yetiştiği Eczacıbaşı'na döndü. Naz Aydemir Akyol, 2005-2009 yıllarında forma giydiği Eczacıbaşı'nda 3 lig ve bir Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşamıştı. Naz, son olarak Türk Hava Yolları'nda görev yapmıştı.

Haberin Devamı

AKBAŞ: NAZ'DEN TAKIM LİDERLİĞİ BEKLENTİM VAR
Ferhat Akbaş Naz Aydemir'in gelişiyle ilgili olarak; "Naz kazanan bir oyuncu. Burada olmasının en büyük sebebi bu. Ondan takım liderliği beklentim var. Saha içinde ve dışında bu dengeyi çok iyi sağlayacağına eminim. Burada yetişti, Türkiye’ye mal oldu. Tekrar evinde. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Çok iyi bildiği bu kulüpte yepyeni bir yola çıkıyoruz. Ben de bu yolda onun en büyük destekçisi olacağım.” dedi.

Ferhat Akbaştan Naz Aydemir açıklaması Beklentim var

 MARTYNA KONFOR ALANINDAN ÇIKTI
“Martyna, Polonya Milli Takımı’nda karın kasından şanssız bir sakatlık yaşadı. Tedavisinin sağlıklı ilerlemesi için Avrupa Şampiyonası’nı kaçırdı ama Olimpiyat Elemelerine yetişeceğini düşünüyorum. Çok cesaretli ve yetenekli. Bu kulübün sembollerinden biri olabilmek için çok genç bir yaşta konfor alanından çıktı. Kariyerindeki bu büyük hamlede ona olan güvenimi biliyor. Gelişimini izlemek kulübümüz adına keyifli olacak.”

STEVANOVIC SOĞUKKANLI KALMAYI ÇOK İYİ BİLİYOR
“Jovana Stevanovic kariyeri boyunca hem rakiplerin hem takım arkadaşlarının her zaman saygı duyduğu bir sporcu oldu. Zor ve gergin anlarda soğukkanlı kalmayı çok iyi biliyor. Yıllarca en üst düzey takımlarda en büyük maçlarda sahaya çıktı. İstikrarı ortada. Bu mevkideki tecrübe seviyemizi en yukarıya çekeceğine eminim.”

Haberin Devamı

"ALEXA GRAY'İN OYUN PLANIMINDA ÇOK ÖNEMLİ YERİ VAR"
Ferhat Akbaş, Alexa Gray hakkında ise şunları söyledi: Alexa Gray sahada çok bilge bir oyun sergiliyor. Gecen sezon boyunca takım olarak ihtiyacını hissettiğimiz bir oyun yapısı var. Yıllardır yakından takip ettiğim bir oyuncuydu. Transfer süreci çok hızlıydı. En başından beri onunla çok sağlıklı bir iletişim kurdum. Kanada Milli Takımı’nı sırtlaması bana çok şey ifade ediyor. İtalya şampiyonluk serisinin son maçında izleyen herkesi kendisine hayran bıraktı. Oyun planımda çok önemli bir yeri var.

Yazarlar