Galatasaray Fernando Muslera'nın eşi emeklilik sorusuna cevap verdi!

Fernando Muslera'nın eşi emeklilik sorusuna cevap verdi!

11.02.2024 - 01:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Başakşehir ile oynadığı maçı tribünden takip eden Patricia Callero, eşi Fernando Muslera'nın geleceğine dair konuştu.

Fernando Musleranın eşi emeklilik sorusuna cevap verdi

Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Zorlu maçı tribünden takip eden Fernando Muslera'nın eşi Patricia Callero, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fernando Muslera'nın sezon sonundaki muhtemel ayrılığı ile ilgili soruya Patricia Callero, "Biz Galatasaray'ı çok seviyoruz" cevabını verdi.

Patricia Callero, Fernando Muslera'nın emekli olacağı iddialarına yönelik soruyu şu şekilde yanıtladı: "Hiçbir şey bilmiyorum."

Fernando Muslera bu sezon Galatasaray'da 36 maça çıktı ve 15 müsabakada gol yemedi. Sarı-kırmızılılarla sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera'nın güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

Montevideo Wanderers altyapısında yetişen Fernando Muslera daha sonra Lazio'da oynadı. 37 yaşındaki eldiven, sarı-kırmızılı takıma 2011-2012 sezonu başında imza attı.

Fernando Muslera, Uruguay Milli Takımı'nda 133 karşılaşmada şans buldu. Tecrübeli file bekçisi, Galatasaray kariyerinde şu başarılara imza attı:

Haberin Devamı

6 - Süper Lig şampiyonluğu
4 - Türkiye Kupası şampiyonluğu
5 - Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu