Fenerbahçe FIFA'dan ceza yediler, Fenerbahçe hareket geçti!

FIFA'dan ceza yediler, Fenerbahçe hareket geçti!

10.09.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Avrupa ve Süper Lig'de başarı hedefleyen Fenerbahçe transfer için son kozlarını oynuyor. Sarı-lacivertlilerin gündeminde bulunan yıldız isim gelmeye sıcak bakıyor. Kulübün FIFA'dan ceza yemesi ise transferi ilginç hale getiriyor.

FIFAdan ceza yediler, Fenerbahçe hareket geçti

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde yer aldıkları tüm kulvarlarda başarı hedefleyen Sarı Lacivertliler, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Orta saha için gündemine gelen yıldız isim transfer için ikna olurken kulübünün FIFA'dan ceza yemesi dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

15 GÜNDE 5 MAÇ
Süper Lig’de 4. hafta itibarıyla verilen milli ara sonrası Fenerbahçe, 17 Eylül Pazar günü Antalyaspor’u konuk edecek. Sarı-lacivertlileri bu müsabaka ile birlikte yoğun bir maç trafiği bekliyor. 21 Eylül Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland ile Kadıköy’de karşılaşacak. 3 gün sonra deplasmanda Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak Fenerbahçe, hafta içi mesaisinde (28 Eylül) yine Başakşehir ile lig maçına çıkacak. İsmail Kartal’ın öğrencileri, 1 Ekim Pazar günü gündüz maçında Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

Fenerbahçe, Ekim ayında ise 2’si UEFA Avrupa Konferans Ligi, 4’ü Süper Lig olmak üzere 6 mücadele yapacak.

21 AYRILIK
Arda Güler başta olmak üzere Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Altay Bayındır, Mergim Berisha, Willian Arao, Enner Valencia, Samatta, Gustavo Henrique, Serdar Dursun ve Eyüp Akcan ile yollarını ayıran Fenerbahçe; Joao Pedro, Emir Ortakaya, Tiago Çukur, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Arda Çağdaş, Yusuf Kocatürk ve Yiğit Efe Demir'i de kiralık göndermişti.

Haberin Devamı

HEDEFTE MUSRATI VAR
6 numara arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin listesinde üst sıralarda yer alan Libyalı orta saha Al Musrati için yeni bir gelişme yaşandı.

15 MİLYON EURO
Portekiz ekiplerinden Braga'da forma giyen Al Musrati için 8 milyon euro öneren Fenerbahçe, Braga'dan "15 milyon euro" yanıtını aldı.

FIFA'DAN CEZA YEMİŞLERDİ
Fenerbahçe'nin bekleyişe geçtiği Musrati transferini yeniden alevlendiren ise Braga'nın Ricardo Horta transferinin davası sonucu FIFA tarafından 12.3 milyon euro'luk cezaya çarptırılması. Braga'nın bu cezayı ödeyebilmek için Al Musrati satması gerekiyor.

FENERBAHÇE'YE GELMEK İSTİYOR
Braga'dan yaklaşık 120 bin euro yıllık maaş alan Al Musrati, Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilenmesinden oldukça memnun durumda ve sarı lacivertli ekibe transfer olmak istiyor.

1.89 boyundaki Libyalı orta saha Al Musrati, kariyeri boyunca 204 resmi maçta görev yaptı. 27 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda 15 gol 11 asist kaydetti.

Yazarlar