Magazin Filenin Sultanı Hande Baladın'ın çocukluk fotoğrafı büyük ilgi gördü!

Filenin Sultanı Hande Baladın'ın çocukluk fotoğrafı büyük ilgi gördü!

20.03.2022 - 11:51 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet'e 3-0 kaybeden Eczacıbaşı, CEV Kupası Finali rövanş maçına hazırlanıyor. İlk maçı 3-1 kazanan Eczacıbaşı büyük avantaj sahibi durumunda. Takımda bu sezonun dikkat çeken isimlerinden olan Hande Baladın performansıyla alkış topluyor. Baladın'ın saha içinin yanı sıra saha dışındaki hayatı da büyük ilgi görüyor.

Filenin Sultanı Hande Baladının çocukluk fotoğrafı büyük ilgi gördü

CEV Kupası Finali ilk maçında Allianz MTV Stuttgart'ı 3-1'lik setle mağlup eden Eczacıbaşı Dynavit rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı. Misli.com Sultanlar Ligi'nde ise Fenerbahçe Opet ile karşı karşıya gelen Eczacıbaşı sahadan 3-0 yenilgiyle ayrıldı.

Haberin Devamı

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU YAKIN
Daha önce pek çok kez Avrupa'da kupa kazanan Eczacıbaşı Dynavit, ilk günden bu yana CEV kupasının en büyük favorisi olarak gösteriliyordu. Eczacıbaşı, deplasmanda oynanacak maçta Allianz MTV Stuttgart'ı yenerek kupaya uzanmak istiyor.

Filenin Sultanı Hande Baladının çocukluk fotoğrafı büyük ilgi gördü

Eczacıbaşı Dynavit takımında son dönemin parlayan ismi olan Hande Baladın sahada yaptıklarının yanında saha dışındaki hayatıyla da büyük ilgi çekiyor. Zaman zaman antrenmandan videolara paylaşan Baladın, futbol yetenekleriyle de adından söz ettirdi.

Geçtiğimiz günlerde Skorer'e konuşan Hande, "Hazırlıklar her zaman olduğu gibi yoğun geçiyor. Stuttgart çok mücadele eden ve çok iyi defans yapan bir takım. Ayrıca sayı bulma anlamında da etkili isimleri var. Finalde iki karşılaşmanın da seyir zevki olarak güzel geçeceğini düşünüyorum. Tek hedefimiz 2018’de aldığımız kupayı bir kez daha ülkemize getirmek. Çalışmalarımız tamamen bu yönde. Takım olarak da kendimizi daha rahat hissediyoruz. CEV Kupası’nı aldıktan sonra tabii ki Misli.com Sultanlar Ligi’nde de mutlu sona ulaşmak istiyoruz." demişti.

Haberin Devamı

ÇOCUKLUK FOTOĞRAFI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Filenin Sultanlarıyla Tokyo'da önemli bir başarıya imza atan Hande Baladın çocukluk fotoğrafıyla görenleri şaşırttı.

HANDE'DEN GALATASARAY CEVABI
Kariyerinde 1 sene kiralık oynadığı Galatasaray ile ilgili konuşan Baladın şu ifadeleri kullandı: Kiralık sözleşmem zaten bir seneydi. Daha sonra Eczacıbaşı’na geri dönecektim. Galatasaray’da geçirdiğim sezon benim adıma çok yararlıydı. Çünkü en iyi performanslarımdan birini ortaya koyduğum sezondu. Kariyerim adına da dönüm noktalarından biriydi diyebilirim o bir sezon için. Orada aralıksız oynayarak ve sorumluluk alarak kendime çok şey kattım.

Filenin Sultanı Hande Baladının çocukluk fotoğrafı büyük ilgi gördü

SOSYAL MEDYA İTİRAFI
“Çok aktif kullandığımı düşünmüyorum, ama bu yönde tepkiler alıyorum. O anda neyi beğeniyorsam onları paylaşmaktan keyif alıyorum ve şu bir gerçekki sosyal medyada büyük bir destek görüyoruz. Her mesaja cevap veremesemde yaptığım paylaşımlarla beni destekleyenlerle iletişim halinde kalmaya çalışıyorum.”

Haberin Devamı

Filenin Sultanı Hande Baladının çocukluk fotoğrafı büyük ilgi gördü

Filenin Sultanı Hande Baladının çocukluk fotoğrafı büyük ilgi gördü

Yazarlar