Voleybol Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş'ten omuz sakatlığı açıklaması!

Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş'ten omuz sakatlığı açıklaması!

27.05.2024 - 13:30 | Son Güncellenme:

Milletler Ligi'nde mücadele eden Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş sakatlığıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Filenin Sultanlarında Zehra Güneşten omuz sakatlığı açıklaması

VakıfBank ve Filenin Sultanları'nın yıldızı Zehra Güneş hem milli takıma dair hem de yaşadığı sakatlıkla ilgili Ntv'ye açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

TÜRK KADINI OLARAK TÜRKİYE'YE ARMAĞAN ETTİĞİMİZ ŞEYLER ÇOK BÜYÜKTÜ
Filenin Sultanları ile geçen yazı yenilgisiz tamamlayan ve 3 şampiyonluk kupası kaldıran Zehra Güneş: "Çok zorlu bir süreçti hepimiz için. Ama günün sonunda ulaştığımız bütün kupalar ve madalyalar, Cumhuriyetimizin 100. yılında Türk kadını olarak Türkiye'ye armağan ettiğimiz şeyler çok büyüktü bizim için. Bunu bir sporcu olarak değil bir Türk kadını olarak söylemek istiyorum. Bunun bir parçası olabildiğim için çok mutluyum. Bu yaz da umarım çok çok daha güzel başarılarla ülkemize döneceğiz ve aynı duygularla bu yazı hatırlayacağımızı düşünüyorum."

MİLLİ TAKIM DAHA FARKLI
Baskı ile başa nasıl çıktığıyla ilgili olarak yıldız oyuncu: "Profesyonel sporda bu seviyede oynarken psikoloji çok önemli her zaman söylediğim gibi. Artık bu noktaya geldikten sonra orada nasıl kalabileceğini, stresle nasıl baş etmen gerektiğini öğrenmen gerekiyor. Ama milli takımda oynarken olaylar birazcık daha farklı ilerliyor. Çünkü o formayı giydiğinde bayrağını temsil ettiğinin ve ülken için yapabildiğin her şeyi yapman gerektiğinin farkında oluyorsun. Mental ve fiziksel olarak ağrılarımız, yorgunluklarımız olduğunda da bunlarla nasıl başa çıkabileceğimizi öğrenmemiz gerekiyor. Zaten takımımızda çoğu kişi de bunu çok iyi yapabiliyor ki şu an bu noktadayız bence" dedi.

Haberin Devamı

"ELBET BİR GÜN AMELİYAT OLMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLENİYORDU"
Omzunda yaşadığı sakatlıkla ilgili Zehra Güneş şunları söyledi: Bazı sakatlıklar ameliyatsız da kurtarılabilir. Ama sporcunun ve çevresindeki insanların çok büyük fedakarlıklar yapması gerekiyor. Ben ilk omuz sakatlığı yaşadığım zaman günün sonunda elbet bir gün ameliyat olmam gerektiği söyleniyordu.

Çok yoğun programımız var, turnuvadan turnuvaya koşuyoruz. Yeni başarılar elde etmek için çalışıyoruz. Bu süreçte bana çok destek olan milli ve kulüp medikal staffının, kondisyonerlerimizin, kendi doktorlarımın, gittiğim doktorların hepsinin çok fazla yardımı oldu bana. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bir sporcu için en değerli olan kişiler onlar bence. Uzun süre sonra sahaya ağrısız çıktığın zaman geçirdiğin zor günleri hatırlayınca o zamanlarda yanında oldukları için ilk andığın insanlar onlar oluyorlar. Tekrar teşekkür ediyorum onlara.

Yazarlar