İtalya Serie A Florenzi’den Hakan Çalhanoğlu tepkisi

Florenzi’den Hakan Çalhanoğlu tepkisi

23.01.2022 - 13:16 | Son Güncellenme:

Milanlı futbolcu Alessandro Florenzi, Inter ile oynadıkları derbi maçında Hakan Çalhanoğlu’nun attığı golden sonra yaptığı hareketi ‘Milan taraftarına saygısızlık etti’ şeklinde yorumladı.

Florenzi’den Hakan Çalhanoğlu tepkisi

ONUR DİNÇER/SKORER DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

Avrupa şampiyonu olan İtalya Milli Takımı’nın EURO 2020 kadrosunda yer alan futbolculardan Alessandro Florenzi, Inter’de iyi futbolunu sürdüren Hakan Çalhanoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Roma’dan kiralık olarak Milan takımının formasını giyen 30 yaşındaki futbolcu, Hakan’ın eski takımının taraftarlarına saygısızlık ettiğini savundu.

Çizme’de DAZN mikrofonlarına konuşan Florenzi, “Benim Hakan Çalhanoğlu’na karşı bir şeyim yok; kendisi Milan’da iyi anılar bıraktı. Ama bence derbide attığı penaltı golünden sonra o şekilde bir sevinç yaşayarak Milan taraftarlarına saygısızlık etti. Derbide bir gole sevinmekle, sondaki reaksiyonu arasında önemli bir fark var” diye konuştu.

‘Sizi duyamıyorum’ hareketi unutulmuyor

Haberin Devamı

Serie A’da Kasım ayında oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmada Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla eski takımı Milan’a karşı penaltıdan fileleri havalandırmış, bu golün ardından rakip tribünlere ‘Sizi duyamıyorum’ şeklinde yorumlanan hareketi yapmıştı. Bu hareket kırmızı-siyahlı taraftarları kızdırırken. Milanlı taraftarların tepkileri maç sonrasına da taşmıştı. O maçta Milan’ın yedek kulübesindeki isimlerden olan Florenzi’nin yaptığı açıklamalar, Hakan’ın yaptığı hareketin üzerinden aylar geçmesine karşın hala unutulmadığını gözler önüne serdi.