Dünyadan Futbol Fransa Milli Takımı'nda Didier Deschamps için karar verildi! Resmen açıklandı

Fransa Milli Takımı'nda Didier Deschamps için karar verildi! Resmen açıklandı

07.01.2023 - 13:10 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası finalinde Arjantin'e mağlup olarak turnuvayı 2. sırada tamamlayan Fransa Milli Takımı'nda teknik direktör Didier Deschamps'ın geleceği merak ediliyordu. Tecrübeli teknik adamın geleceği için karar verildi.

Fransa Milli Takımında Didier Deschamps için karar verildi Resmen açıklandı

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Fransa Milli Takımı, finale yükselmeyi başarmış ancak tarihe geçen maçta Arjantin'e yenilerek tunuvayı 2. sırada bitirmişti.

Haberin Devamı

Alınan sonucun ardından Fransa'da teknik direktör Didier Deschamps'ın geleceği için karar verildi.

FİNALDE KAYBETTİLER

Fransa Milli Takımı, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'na da 2018'de olduğu gibi büyük favorilerden biri olarak katıldı. Finale kadar gelen Avrupa temsilcisi, Arjantin'e penaltı atışları sonucunda mağlup olarak ikinci oldu.

Fransa Milli Takımında Didier Deschamps için karar verildi Resmen açıklandı

ZIDANE İDDİALARI

Kupaya finalde veda eden Fransa Milli Takımı'nda Teknik Direktör Didier Deschamps'ın geleceği tartışılmaya başlanırken, Zinedine Zidane'ın göreve geleceği iddia edilmişti.

RESMEN AÇIKLANDI

Fransa Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre 2012'Den bu yana takımın başında olan Didier Deschamps'ın sözleşmesi 2026 yılına kadar uzatıldı.

Fransa Milli Takımında Didier Deschamps için karar verildi Resmen açıklandı

BÜYÜK BAŞARILAR

Haberin Devamı

Deschamps yönetiminde Fransa Milli Takımı adeta başarıdan başarıya koştu. tecrübeli teknik adamın yönetiminde 139 maçta 89 galibiyet, 28 beraberlik ve 22 mağlubiyet alan Fransa Milli Takımı bu süreçte 2018 Dünya Kupası'nı ve 2021 Uluslar Ligi'ni kazandı, Euro 2016 ve 2022 Dünya Kupası turnuvalarında ise finale çıkma başarısı gösterdi.

Yazarlar