Fransa Ligue 1 Fransa'nın suskun golcüleri! Listede Burak Yılmaz var

Fransa'nın suskun golcüleri! Listede Burak Yılmaz var

27.11.2021 - 10:26 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezona attıkları gollerle damga vuran Fransa Ligue 1'in golcüleri bu sezonki sessizlikleri ile dikkat çekiyorlar. Golcü futbolcular bu sezon topu ağlara göndermekte sorun yaşıyorlar. Milli futbolcumuz Burak Yılmaz da o isimlerden bir tanesi.

Fransa Ligue 1'de sezon devam ederken dünya devi PSG, 14 maçta aldığı 12 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile en yakın rakibine 11 puan fark atarak liderlik konumunda. Ligue 1'de geçtiğimiz sezon gol yollarında fırtına gibi esen isimler bu sezon ortadan kayboldu. İşte o isimler...

Haberin Devamı

Burak Yılmaz - Lille
Fransa'da Lille forması giyen Milli futbolcu Burak Yılmaz geçen sezon ligde çıktığı 28 maçta 16 gol kaydederek takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibiydi. Ancak golcü futbolcu bu sezon ağları bulmakta zorlanıyor. Burak Yılmaz bu sezon 12 maçta yalnızca 2 kere fileleri havalandırdı.

Arkadiusz Milik - Marsilya
Marsilya'nın Polonyalı golcüsü Arkadiusz Milik, 20/21 sezonunda 15 maçta 9 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı ancak golcü futbolcu bu sezon ligde yalnızca 6 maça çıkabildi ve 1 gol attı.

Kevin Volland - Monaco
Monaco'nun Alman golcüsü Kevin Volland geçtiğimiz sezon takımının en golcü isimlerinden biriydi. 35 maçta 16 kez ağları havalandırmayı başarmıştı. Volland bu sezon ise 13 maçta yalnızca 3 kez topu ağlara göndermeyi başardı.

Haberin Devamı

Terem Moffi - Lorient
Ligue 1'in formsuz bir diğer golcüsü ise Lorient'in 22 yaşındaki santraforu Terem Moffi, geçen sezon 32 maçta 14 gol atan futbolcu bu sezon 13 maçta yalnızca 2 kez fileleri havalandırabildi.

Tino Kadewere - Lyon
Geçen sezon Lyon ile 33 maçta 10 kez ağları havalandıran futbolcu bu sezon yalnızca 4 maça çıkabildi ve henüz gol atma başarısı gösteremedi. (Fanatik)