Dünya Kupası Fransız oyuncu Dünya Kupası'nı Messi kazansın istiyor!

Fransız oyuncu Dünya Kupası'nı Messi kazansın istiyor!

18.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda finali Fransa ile Arjantin oynayacak. Dev maç öncesi Fransız futbolcu, finali Messi'nin kazanmasını istiyor.

Fransız oyuncu Dünya Kupasını Messi kazansın istiyor

2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin ile Fransa şampiyonluk için sahaya çıkarken ilginç bir açıklama geldi. Fransız oyuncu Andre-Pierre Gignac'ın sözleri çok konuşulacağa benziyor.

Haberin Devamı

BEN FRANSIZIM AMA MESSİ KUPAYI KAZANSIN

Futbol hayatına Meksika ekibi Tigres'te devam eden Fransız futbolcu Gignac "Ben Fransızım ama Lionel Messi'nin kupayı kazanmasını istiyorum. Çünkü kariyeri boyunca yaptıklarıyla bunu hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Fransız oyuncu Dünya Kupasını Messi kazansın istiyor

ONUN DAVRANIŞLARI, LİDER DAVRANIŞI

Ülkesi Fransa ile finalde karşılaşacak olan Arjantin'in yıldızı Lionel Messi'nin takıma liderlik ettiğini ve iyi bir turnuva geçirdiğini söyleyen Gignac "Onun davranışları, lider davranışı" diyerek kupayı ünlü oyuncunun kazanmasını istediğini yeniledi.

MESSİ'NİN EĞLENMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ

Öte yandan Fransa Milli Takımının golcü oyuncunu Giroud Messi'nin inanılmaz bir oyuncu olduğunu söyleyerek "Ancak hayatının muhtemelen en önemli maçı sonrası eğlenmesine izin vermeyeceğiz. Onu durdurmak için herşeyi deneyeceğiz. Çünkü biz de Dünya Kupası'nı bir kez daha kazanmak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Fransız oyuncu Dünya Kupasını Messi kazansın istiyor

MESSİ'Yİ DURDURMANIN PLANINI BİLMİYORUM

Giroud Arjantin'i, 4 yıl önce son 16 turunda elediklerini hatırlatarak "O maçta Kante sürekli Messi'nin peşindeydi. Ancak bu maçta Messi'yi durdurma planının ne olacağını ben de bilmiyorum. Bu konuda teknik direktörümüzün bize neler anlatacağını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

MESSİ "BEN HAZIRIM"

Dünya Kupası finali öncesi Lionel Messi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla final ateşini yaktı. Messi "Ben hazırım. Haydi Arjantin." ifadelerini kullandı. Messi'nin paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Fransız oyuncu Dünya Kupasını Messi kazansın istiyor

 

Yazarlar