Galatasaray Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesi Nef Stadı'nda transfer pazarlığı!

Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesi Nef Stadı'nda transfer pazarlığı!

21.01.2023 - 08:59 | Son Güncellenme:

12 Ocak'ta başlayan transfer döneminde henüz resmi bir adım atmayan Galatasaray'da çalışmalar son hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılılar, Antalyaspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde Nef Stadyum'unda yıldız oyuncu için transfer görüşmesinde bulunacak.

Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesi Nef Stadında transfer pazarlığı

Galatasaray ile Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Nef Stadı'nda karşılaşacak. Sarı-kırmızılı yönetim maçın öncesinde yıldız ismin transferi için Antalyasporlu yöneticilerle transfer görüşmesi gerçekleştirecek. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

NELSSON VE BOEY SATILMIYOR

Ara transfer döneminin başlamasının ardından G.Saray Yönetimi çalışmalarına start verirken, sezon başından itibaren ortaya koyduğu perfomansla alkış alan ve birçok Avrupa ekibinin dikkatini çeken Sacha Boey ve Nelsson’u satmama kararı aldı.

SACHA BOEY'A TEKLİFLER GELDİ

Avrupa kulüplerinin gündeminde olan iki futbolcuyla ilgili yönetim son sözünü söyledi ve sarı-kırmızılılar idarecilerden her iki oyuncuya da vize çıkmadı. Portekiz’den Sporting Lizbon, İtalya’dan Udinese ve Fransa’dan Lyon’un radarında olan Sacha Boey için 7 ila 10 milyon euro arasında teklifler alan Cim-Bom’da Fransız bek için bu rakamlar hem çok düşük bulunurken, zamanlama açısından böyle bir satışın doğru olmadığı fikri ön plana çıktı. Yönetime göre Boey için yaz döneminde 20 milyon euronun üzerinde teklifler geleceği öngörülüyor.

Haberin Devamı

Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesi Nef Stadında transfer pazarlığı

SEVILLA'DAN 15 MİLYON EURO

Yine İtalyan ve İngiliz takımlarının mercek altına aldığı, Sevilla’nın ise 15 milyon euro teklif ettiği Nelsson’un da ocak döneminde satışı planlanmıyor. Yönetim oyuncunun çıkış maddesi olan 25 milyon euronun altına da asla inmeme kararı aldı. Danimarkalı savunmacı bu sezon Galatasaray'da 20 müsabakada oynadı ve rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Victor Nelsson'un güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor. 24 yaşındaki stoperin Galatasaray'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesi Nef Stadında transfer pazarlığı

SEFEROVIC'E BAŞAKŞEHİR KANCASI

Forvet hattında Stefano Okaka yer alan Başakşehir'in gündemine bir golcü transferini daha aldığı öğrenildi. Fanatik'in haberine göre; turuncu-lacivertliler, Galatasaray'dan ayrılması beklenen Haris Seferovic için girişimlerine başladı. İsviçreli santrfor için Süper Lig'in bir diğer ekibi Alanyaspor'un da devrede olduğu kaydedildi. Haris Seferovic'in İstanbul'da yaşamaya sıcak bakması nedeniyle Alanyaspor'dan gelen teklifi olumsuz karşıladığı, Başakşehir'in teklifini düşündüğü öğrenildi.

Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesi Nef Stadında transfer pazarlığı

MAAŞTA ANLAŞMA ARANIYOR

Galatasaray'ın tecrübeli santrforun transferi konusunda Başakşehir'le görüşmelere başladığı kaydedildi. Turuncu-lacivertliler ile sarı-kırmızılılar arasındaki transfer görüşmelerinde maaş konusunda anlaşma sağlanması halinde transferin gerçekleşeceği vurgulandı. Öte yandan Haris Seferovic'in Antalyaspor maçının kadrosunda yer almadığı aktarıldı.

Haberin Devamı

TORRENT BAŞA DERT OLDU

Bu sezon sportif anlamda büyük bir çıkış yakalayan Galatasaray’ın 6 aylık finansal raporunda 254 milyon 376 bin 355 liralık net zarar olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılarda bir yıl önceki 6 aylık raporda ise bu rakamın, 59 milyon 338 bin lira olduğu görüldü. Raporda ayrıca şirketin dernekten 2 milyar 219 milyon lira alacağı olduğuna da dikkat çekildi. Raporda, “eski bir profesyonel antrenör ve 4 (dört) yardımcısının” diye söz edilen Torrent ile yardımcılarının, FIFA nezdinde açtıkları davada, toplamda 2 milyon 634 bin euronun % 5 faiz ile birlikte ödenmesine karar verildiği de aktarıldı. Ancak söz konusu kararın Galatasaray Sportif tarafından CAS nezdinde temyiz edildiği ve yargılamanın sürdüğü aktarıldı. Dünya çapında yıldızları G.Saray’a kazandıran sarı-kırmızılıların futbolcu lisansları, menajerlik sözleşmeleri ve teknik kadro ile mevcut sözleşmelerle ilgili yükümlülükler de yüzde 669 oranında artmış oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesi Nef Stadında transfer pazarlığı

GALATASARAY-ANTALYASPOR MAÇI ÖNCESİ TRANSFER GÖRÜŞMESİ

Cim Bom'dan Haji Wright bombası... Fanatik'in haberine göre Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan 24 yaşındaki ABD'li golcü için bugünkü Antalyaspor karşılaşması öncesi girişimde bulunacak. İki kulüp yöneticilerinin, Nef Stadyumu'nda bir araya gelerek bonservis pazarlığı yapacağı öğrenildi. Haji Wright ise sakatlığı nedeniyle Galatasaray'a karşı görev yapamayacak.

Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesi Nef Stadında transfer pazarlığı

Sadece Türkiye'den değil, Avrupa kulüplerinden de genç golcü için teklifler alan Kırmızı Beyazlı kulübün 10 milyon Euro gibi bir beklentisi söz konusu. Galatasaray Yönetimi, bu rakamı olabildiğince aşağı çekmeye çalışacak. Teklifte başarı bonusları ve sonraki satıştan yüksek pay gibi maddeler yer alacak.

İSTANBUL'A GETİRİLMEDİ

Galatasaray maçı öncesi 5 eksik var. Ghacha, Fredy ve Haji Wright sakatlıkları dolayısıyla, Fernando Martins kırmızı, Fedor Kudryashov da sarı kart cezaları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak. Antalyaspor’da orta saha oyuncusu Soner ise kart görmesi halinde ise bir sonraki hafta Ümraniye maçında cezalı duruma düşecek.

Haberin Devamı

Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesi Nef Stadında transfer pazarlığı

ŞUBAT AYINA KALMAYACAK

Galatasaray cephesinin planı, yeni santrfor transferini şubat ayına kalmadan tamamlamak. Süper Lig'den Haji Wright'la ilgilenen Sarı-Kırmızılı kulübün gündeminde Premier Lig'den Fofana, Mateta gibi yıldızlar da var. Yönetim diğer taraftan Icardi'nin de bonservisini almak üzere girişimlerde bulunuyor. Özellikle bu haftadan itibaren transfer temaslarının daha da sıklaştırılması bekleniyor.

SKORER YENİ ADRESİNİ DUYURMUŞTU

Haji Wright için İngiliz Premier Lig ekibi Southampton ve Brentford devreye girdi. Antalya'nın yıldızı için Brentford'ın teklifi cazip geldi. Antalya kulübü, Wright'ın iki İngiliz ekibinden birine transfer olması durumunda sözleşmeye sonraki satıştan pay maddesini ekleyecek. İtalyan ekibi Atalanta da transfer sürecini yakından takip ediyor.

Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesi Nef Stadında transfer pazarlığı

BRENTFORD'DAN 8.5 MİLYON EURO

İki İngiliz ekibinden Brentford'un golcü futbolcuya teklifi bonuslarla beraber 8 milyon euroyu aştı. Antalya'nın bonservis için belirlediği rakamın 10 milyon euro olduğu biliniyor.

FENERBAHÇE'NİN ELİ ZAYIFLADI

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündeminde bulunan Haji Wright için birçok kulübün devreye girmesiyle fiyat yukarı çıktı. Son gelişmelerin ardından özellikle golcü yıldızla yakından ilgilenen Fenerbahçe'nin eli zayıfladı. Sarı-lacivertli kulübün beklenen rakamları vermesi zor gözüküyor.

Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesi Nef Stadında transfer pazarlığı

9.5 MİLYON EUROLUK RET

Öte yandan Wright için Çin'den ve Suudi Arabistan'dan teklifler geliyor. En ciddi teklif ise Rusya'dan geldi. Lokomotiv Moskova Wright için kesenin ağzını açarken 9.5 milyon euroluk teklifte bulundu. Fakat Antalyasporlu futbolcunun Rusya'ya gitmeye sıcak bakmaması sebebiyle transfer rafa kalktı.

Galatasaray'ın bu akşam oynanacak Antalyaspor maçından önce ABD'li golcü için bir görüşme daha gerçekleştireceği ve forvet transferinde yol haritasının belli olacağı vurgulandı.

Yazarlar