Galatasaray Galatasaray Asamoah transferini bitiriyor! 23 Ağustos transfer haberleri

Galatasaray Asamoah transferini bitiriyor! 23 Ağustos transfer haberleri

23.08.2017 - 10:36 | Son Güncellenme:

Transferin en haraketli takımı olan Galatasaray Juventus'un Ganalı sol bek'i Asamoah'ı bitirmek için gün sayıyor. Juventus'un Spinazzola transferinde sona yaklaşması Galatasaray'ın çok istediği Asamoah transferininin noktalanması anlamına geliyor.

Galatasaray Asamoah transferini bitiriyor 23 Ağustos transfer haberleri

Galatasaray Adsamoah arzusundan vazgeçmiyor. Ganalı sol bek ıyuncusunu kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber eden sarı kırmızılı takımda haraketli günler yaşanıyor. Juve'nin Spinazzola transferini noktalamaya çok yakın olması bu transferinde kısa süre içerisinde nokatalanacağı anlamına geliyor. 23 Ağustos Galatasaray transfer haberleri ve gündemde öne çıkan başlıklar....

Haberin Devamı

Juve'nin yıldızı G.Saray'da!.

Yönetimin ısrarlı tavrı sonuç verdi. Spinazzola’yı kadrosuna katmak üzere olan Juve, Ganalı yıldızın, G.Saray’a gitmesine onay verdi. Hafta sonuna kadar transfer bitecek.

Galatasaray önemli bir ismi daha kadrosuna katmak üzere... Sol bek alarak bu sezon ki transfer harekatına nokta koymak isteyen sarı-kırmızılı ekibin, Kwadwo Asamoah'ın transferini bitirme aşamasına getirdiği ve anlaşmanın kısa sürede açıklanacağı iddia edildi. Ganalı futbolcu ile çok önceden prensip anlaşmasına varan Cimbom, Juventus'tan da sonunda onay almayı başardı. Atalanta'da forma giyen Leonardo Spinazzola'nın transferinde sona gelen İtalyanların, Asamoah'ın gidişine onay verdiği bildirildi.

Haberin Devamı

Galatasaray Asamoah transferini bitiriyor 23 Ağustos transfer haberleri

1 MİLYON EURO FARK KALDI

Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Asamoah için Galatasaray son olarak 7 milyon euro teklif etmişti. Juve'nin de sıkı pazarlıklar sonucunda 10 milyon euro'dan 8 milyon euro'ya kadar düştüğü bilgisi gelirken tarafların ortak noktada buluşması ve 28 yaşındaki oyuncunun, bu hafta sonunda İstanbul'da olması bekleniyor. Taraftarlar, Asamoah'ı da havaalanında görkemli bir şekilde karşılamaya hazırlanıyor.

20 ASİST YAPTI

Juventus, Asamoah'ı 18 milyon euro'ya Udinese'den transfer etmişti. 130 maçta siyah-beyazlı formayı taşıyan Ganalı yıldız, 5 gol atıp, 20 de asist yaptı.azırlanıyor.

ÇOK YÖNLÜ

Şu an Transfermarket değeri 11 milyon euro olan Asamoah, sol bek, sol açık ve orta sahada merkezde forma giyebiliyor. (Fotomaç)

Surpriz hedef Iwobi

Teknik direktör Tudor orta alanda da oynayabilen genç futbolcuyu takımda görmek istiyor

Yaptığı 8 flaş takviyeye rağmen transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdi... Sol kanata oyuncu arayan Sarı- Kırmızılılar, Arsenal formasını giyen Alex Iwobi'ye kanca attı. Ada basınına göre Galatasaray, Arsenal'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmaya hazırlanıyor.

WENGER KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Arsene Wenger'in bu sezon kadrosunda düşünmediği 21 yaşındaki Nijeryalı yıldızın Arsenal'le 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Iwobi bu sezon sadece 1 lig maçında 11 dakika süre alabildi.

Haberin Devamı

Galatasaray Asamoah transferini bitiriyor 23 Ağustos transfer haberleri

ERGÜN, İNGİLTERE'YE GİDEBİLİR

Şu anda görüşmeler menajerler aracılığıyla sürerken, olumlu yanıt gelmesi durumunda devreye Cenk Ergün girecek. Ergün'ün önümüzdeki hafta içinde İngiltere'ye gidebileceği konuşuluyor.

ARSENAL ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Arsenal altyapısında yetişen Iwobi, 2015 yılından bu yana Londra kulübünde forma giyiyor. Teknik direktör Tudor'un orta alanda da oynaması nedeniyle genç yıldızın transferini mutlaka istediği belirtiliyor.. (Takvim)

Acı tecrübe!.

Geçen sezon milli takım kampında sakatlanan Sigthorsson’u oynatamadan gönderen Cimbom, West Ham’dan sakat gelen ve Eylül ayının ilk haftasında hazır olacak olan Feghouli'yi Cezayir Milli Takımı’nın maçlarına göndermeyecek.

West Ham kampında sakatlanan Feghouli Galatasaray'a imzayı atar atmaz sağlık heyeti tarafından tedaviye alındı.

Takım arkadaşlarının fizik olarak gerisinde olan Feghouli'ye özel idman programı hazırlandı. Cezayirli oyuncuya milli takımından 2 ve 5 Eylül'de oynanacak maçlar için davet gelecek. Ancak Feghouli, Sivasspor maçı kadrosuna alınmazsa sakatlığı nedeniyle Cezayir Milli Takımı'na gitme ihtimali de ortadan kalkacak.

Haberin Devamı

Geçen sezon yeni transferi Sigthorsson'u milli arada kaybeden Galatasaray'ın Feghouli için bu riske girmeyeceği ifade edilirken, Cezayirli yıldız 4. haftadaki Antalyaspor maçına saklanacak. (Fotomaç)

Ranocchia adı yeniden masada

Defansta Maicon'a partner arayışlarını sürdüren Galatasaray'da gündeme İtalyan savunma oyuncusu Andrea Ranocchia geldi.

Geçmiş sezonlarda Galatasaray'ın savunma için düşündüğü oyunculardan biri olan Andrea Ranocchia'nın, bir kez daha gündeme geldiği öğrenildi.

Galatasaray Asamoah transferini bitiriyor 23 Ağustos transfer haberleri

İtalya'nın İnter takımında forma giyen Ranocchia'nın, takımın bu sezon başına gelen teknik direktör Luciano Spalletti tarafından kadroda düşünülmediği bildirildi.

Bunun üzerine de 29 yaşındaki stoperin, menacerler tarafından Aslan'a önerildiği vurgulandı.

Sözleşmesi 2019'da bitecek olan İtalyan savunma oyuncusunun bonservisi ise 3 milyon Euro civarında. (Takvim)