Galatasaray Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi

21.02.2024 - 09:16 | Son Güncellenme:

Üç kulvarda 40 maçta şans bulan milli oyuncu Barış Alper Yılmaz; 20 kez sağ açık, 7 kez sol kanat, 2 sefer forvet, 7 defa sol bek, 4 kez de sağ bekteydi. Okan Buruk, krtik maç için sağ kanadı işaret etti.

Galatasaray, Barış Alper Yılmazın bonservisini belirledi

Bu sezon Aslan'ın parlayan ismi Barış Alper Yılmaz, 3 kulvarda 40 maça çıkarken bunu 5 mevkide oynayarak gerçekleştirdi. 20 kez sağ açık oynayan 23 yaşındaki oyuncu, 7 maç sol kanada geçerken 2 defa da ileri uçta forvet rolündeydi. Okan Buruk'un jokeri olan milli oyuncu, savunmada 7'si sol bek, 4'ü sağ bek olmak üzere 11 maçta forma giydi. 23 kez ilk 11'de başlayan Barış Alper Yılmaz, sahada kaldığı 2 bin 164 dakikaya 4 gol-7 asist sığdırdı. Süper Lig'de Ankaragücü deplasmanında sağ bekte oynayan Barış Alper, Sanchez'e verdiği gol pasıyla maçı çözen isimlerden oldu. Barış, Avrupa Ligi'ndeki Sparta Prag rövanşında ise tekrar hücuma dönecek ve sağ açıkta şans bulacak.

Haberin Devamı

20 MİLYON EURO DEĞER BİÇİLİYOR

23 yaşındaki çok yönlü milli oyuncuyu Avrupa'dan scoutlar Prag'da da canlı olarak takip edecek. Sezon sonunda İngiltere, İtalya ve Almanya'dan teklifler almasına kesin gözüyle bakılan Barış Alper'e, Galatasaray cephesi 20 milyon Euro'nun üzerinde değer biçiyor.

Yazarlar