Galatasaray Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'den flaş transfer itirafı!

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'den flaş transfer itirafı!

04.12.2015 - 14:42 | Son Güncellenme:

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, İtalyan basınında özel bir röportaj verdi.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergünden flaş transfer itirafı

Son dönemde hem Roberto Mancini’nin Inter’in başına geçmesi hem de Telles, Melo gibi futbolcuların oraya transfer olması iki kulübü birbirine yakınlaştırmış durumda. Yakın zamanda Telles’in satın alma opsiyonu konusunda da iki ekip birtakım görüşmeler gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Semih, Inter'e mi gidiyor?

Fcinternews.it Internet sitesine özel bir röportaj veren Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, önemli açıklamalarda bulundu. Mancini’nin Semih Kaya’yı istediği haberleri hakkında konuşan Ergün, “Evet, bu haberleri okudum. Ama henüz kimseyle resmi bir görüşmeden bulunmadık. Bu sadece İtalyan basının ürettiği bir şey. Inter henüz bizimle bu konu hakkında temasa geçmedi” dedi.

Telles ve Melo konusu!

Alex Telles ve Felipe Melo’nun Inter’e transfer olmaları hakkında da görüş bildiren Ergün, “Melo konusu oldukça basit. Onun sözleşmesini yeniledik fakat sonunda Inter’in teklifini kabul etmek zorunda kaldık, çünkü onun isteği bu yöndeydi. Telles ile de Real Madrid ve PSG ilgilendi fakat tek resmi teklif Inter’den geldiği için o da oraya transfer oldu. Inter’in önünde 2 seçenek var. Eğer opsiyonu kullanmazlarsa Telles sezon sonunda geri dönecek. Bu bizi mutlu eder. Aksi halde ise bize 8.5 milyon Euro ödemek zorundalar” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Mancini ile hala görüşüyorum"

Galatasaray Futbol Direktörü, Mancini ile halen görüştüğünü söyledi: “Onunla çok yakın bir ilişkimiz var. Arkadaşız ve arada görüşüyoruz. Beraber Türkiye Kupası’nı kazanmıştık. 2014-15 sezonunda bizimle kalabilir miydi açıkçası bilemiyorum. Bunun hakkında fazla bir şey söyleyemem.”

Medel itirafı!

Yaz döneminde Gary Medel’in ismi sık sık Galatasaray’ın gündemine gelmiş fakat Şilili orta sahanın transferi gerçekleşmemişti. Yine Mancini döneminde Andrea Ranocchia ismi gündemdeydi. Bu konular hakkında konuşan Cenk Ergün, “Ranocchia bir ara bizim gündemimizdeydi. Ama daha sonra çeşitli nedenlerden dolayı bu transfer gerçekleşmedi. Hocanın düşüncesi, işin mali boyutu ve oyuncunun isteğini göz önünde bulundurmak zorundasınız. Medel için ise Inter’le görüştük ama hiçbir zaman resmi teklif sunmadık” şeklinde konuştu.

(Ajansspor)

Yazarlar