UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Hajduk Split maçı saat kaçta ne zaman? UEFA Avrupa Ligi GS maçı hangi kanalda yayınlanacak? İlk 11...

Galatasaray Hajduk Split maçı saat kaçta ne zaman? UEFA Avrupa Ligi GS maçı hangi kanalda yayınlanacak? İlk 11...

23.09.2020 - 17:15 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Hırvatistan ekibi Hajduk Split'i konuk edeceği karşılaşma için heyecan dorukta. Cimbom, sahasında Hırvat ekibi Hajduk Split'i ağırlıyor. Maçın hakemi, saati, yayıncı kuruluşu ve muhtemel Galatasaray 11'i ile ilgili bilgileri bir araya getirdik. İşte ayrıntılar...

Galatasaray Hajduk Split maçı saat kaçta ne zaman UEFA Avrupa Ligi GS maçı hangi kanalda yayınlanacak İlk 11...

UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Hajduk Split 3. tur maçı için geri sayım başladı. Merakla beklenen mücadelede İngiliz hakem Craig Pawson düdük çalacak.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Pawson'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Lee Betts ve Ian Hussin gerçekleştirecek. İngiliz Robert Jones ise mücadelede dördüncü hakem olarak görev alacak.

GALATASARAY HAJDUK SPLIT MAÇI NE ZAMAN?

Haberin Devamı

Galatasaray ile Hajduk Split arasındaki karşılaşma, 24 Eylül Perşembe günü saat 21.00'de Türk Telekom Stadı'nda oynanacak ve mücadele D-Smart'ın Spor Smart kanalından canlı yayınlanacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Fatih, Omar, Luyindama, Marcao, Linnes, Donk, Belhanda, Ömer Bayram, Emre, Babel, Diagne

CİMBOM TUR PEŞİNDE

Süper Lig'de geçen sezonu 6. bitiren Galatasaray, ikinci Trabzonspor'un Avrupa kupalarından men edilmesiyle UEFA Avrupa Ligi'ne 2. eleme turundan katıldı. Bu organizasyondaki ilk maçında Azerbaycan'ın Neftçi takımıyla eşleşen sarı-kırmızılı takım, 3-1'lik galibiyetle tur atlayan taraf oldu.

Organizasyona Galatasaray gibi 2. eleme turundan dahil olan Hırvatistan temsilcisi ise bu turda Makedonya'nın Renova takımını 1-0'lık skorla saf dışı bıraktı.

Haberin Devamı

Derbiye moralli çıkmak istiyor

Galatasaray, Süper Lig'deki Fenerbahçe derbisi öncesi kritik bir müsabakaya çıkacak.

Sezona ilk 3 resmi maçını kazanarak başlayan sarı-kırmızılı ekip, Hajduk Split'i de yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Sezonu 12 Eylül'deki Gaziantep FK maçıyla açan, ardından 8 günde 2 maça daha çıkan sarı-kırmızılılar, yeni bir yoğun fikstüre giriyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Hajduk Split'i konuk edecek sarı-kırmızılı ekip, bu maçtan 3 gün sonra da Süper Lig'deki derbide Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Hajduk Split müsabakasında yorgunluk ve sakatlık riskinden dolayı bazı oyuncuları dinlendirmesi beklenen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, derbiye hem tur atlamanın moraliyle hem de tam kadro çıkmanın planlarını yapıyor.