Almanya Bundesliga Galatasaray maçı öncesi Bayern Münih'te şaşırtan olay! Tuchel'i statta unuttular

Galatasaray maçı öncesi Bayern Münih'te şaşırtan olay! Tuchel'i statta unuttular

06.11.2023 - 13:05 | Son Güncellenme:

Thomas Tuchel Borussia Dortmund maçı sonrası yayıncı kuruluşa verdiği röportajı yarıda kesti. Bayern Münih takım otobüsü deneyimli teknik adamı statta unuttu, araçta olmadığı fark edilince geri dönüp kendisini aldı.

Galatasaray maçı öncesi Bayern Münihte şaşırtan olay Tucheli statta unuttular

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma öncesinde inişli çıkışlı günler geçiriyor. Almanya Kupası'nın ikinci turunda 3. Lig ekiplerinden Saarbrücken'e 2-1 yenilerek elenen Bavyera ekibi, hemen ardından ligde en önemli rakibi Dortmund'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Haberin Devamı

 

RÖPORTAJI YARIDA KESTİ

Alman ekibinde en dikkat çekici gelişmeler ise teknik direktör Thomas Tuchel etrafında şekilleniyor. Takımının Dortmund deplasmanındaki buluşmasına deneyimli teknik adam gergin tavırlarıyla damga vurdu. Maç öncesi ve sonrası röportajlarında gergin tavırlar içerisinde bulunduğu aktarılan Tuchel, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa verdiği röportajı ise yarıda keserek ayrıldı.

OTOBÜS GERİ DÖNDÜ

Karşılaşmanın ardından ise kafilenin teknik direktörü statta unuttuğu ortaya çıktı. Borussia Dortmund maçının ardından Bayern Münih takım otobüsünün Tuchel olmadan hareket ettiği bildirildi. Bir süre sonra Thomas Tuchel'in araçta olmadığı fark edilince otobüsün geri döndüğü, Signal Iduna Park'tan Bayern çalıştırıcısını da alarak tekrar yola koyulduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray maçı öncesi Bayern Münihte şaşırtan olay Tucheli statta unuttular

 

Yazarlar