ING Basketbol Süper Ligi Galatasaray Nef'in yıldızları Giannis Antetokounmpo için tartıştı! Sosyal medyada gündem oldu

Galatasaray Nef'in yıldızları Giannis Antetokounmpo için tartıştı! Sosyal medyada gündem oldu

12.05.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Nef'ta forma giyen Dusan Ristic ile Dylan Ennis, NBA yıldızı Giannis Antetokounmpo üzerine bir tartışma yaşadı.

Galatasaray Nefin yıldızları Giannis Antetokounmpo için tartıştı Sosyal medyada gündem oldu

Galatasaray Nef'in yıldızları Dusan Ristic ve Dylan Ennis, sosyal medya üzerinde tatlı bir anlaşmazlık yaşadı. Sarı-kırmızılıların Sırp pivotu ile Kanadalı forveti arasındaki neşeli anlaşmazlık sosyal medyaya da yansıdı.

Haberin Devamı

Galatasaray Nef'n tecrübeli basketbolcusu Dylan Ennis tartışmaya dair, "Dusan Ristic ile tartışıyoruz. Giannis Antetokounmpo'yu Euroleague'in tepedeki 5 takımından birine koyarsak onun maç başı 20 sayı ortalayamayacağına inanıyor. Onun aklını kaçırdığını düşünüyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz? Kime katılıyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Kanadalı forvet yaptığı paylaşımda takipçilerine fikirlerini sordu.

Galatasaray Nefin yıldızları Giannis Antetokounmpo için tartıştı Sosyal medyada gündem oldu

Sarı-kırmızılıların bir diğer yıldızı Dusan Ristic ise gönderinin altına yaptığı yorumda, "Biraz daha spesifik olalım. Eminim isteseydi bundan fazlasını da ortalardı. Ancak ilk 5'teki bir Euroleague takımında, oyunu sadece skor değil diğer yönlerden de etkilemesi gerekir. Bu nedenle 20 sayıdan faza ortalamasına gerek kalmaz" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

NBA'de Milwaukee Bucks forması giyen Giannis Antetokounmpo son dönemde gösterdiği performansla dikkat çekti. 28 yaşındaki yıldız basketbolcu başarılı performansıyla taraftlı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

Galatasaray Nefin yıldızları Giannis Antetokounmpo için tartıştı Sosyal medyada gündem oldu

HASRETE SON VERMİŞTİ

Giannis Antetokounmpo'lu Milwaukee Bucks 2020-2021 sezonunda finalde Phoenix Suns'ı yenerek NBA'de şampyionluğa ulaşmış, Yunan oyuncu takımına şampiyonluğu getiren performansı "Finallerin En Değerli Oyuncusu" ödülüne layık görülmüştü. Bucks'ın bundan önceki son şampiyonluğu ise Kareem Abdul-Jabbar'lı kadrosu ile 1971 yılında gelmişti.

2013 NBA Draftı'nın ilk tur 15. sırasında seçilen Giannis Antetokounmpo burada 9. sezonunu geçiriyor. Lige adım attığı günden itibaren her sezon üzerine koymayı başaran uzun forvet kariyerinde çıkışı 2016-2017 sezonunda yaşadı. O yıl ilk kez All-Star seçilen Yunan oyuncu "Yılın En Çok Gelişme Kateden Oyuncusu" ödülünün de sahibi olmuştu. 2019-2020'de "En Değerli Oyuncu" (MVP) ödülünü kazanan oyuncu 2020'de de "Yılın En İyi Savuma Oyuncusu" ödülünü kazanarak NBA'de her alanda en iyilerden birisi olduğunu ispatlamıştı.

Yazarlar