Galatasaray Galatasaray'dan orta sahaya transfer! Anlaşma sağlandı, işte ilk bomba

Galatasaray'dan orta sahaya transfer! Anlaşma sağlandı, işte ilk bomba

07.07.2022 - 01:50 | Son Güncellenme:

Okan Buruk'la sözleşme imzaladıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, rotayı yurt dışına çevirdi. Sarı-kırmızılılar, listede bulunan oyuncunun transferine son noktayı koydu. Galatasaray'da yönetici Erden Timur'un transferi bitirdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Galatasaraydan orta sahaya transfer Anlaşma sağlandı, işte ilk bomba

Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray'da Okan Buruk'un raporu sonrası transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılar, orta saha için düşündüğü yıldız futbolcunun kulübüyle anlaşma sağladı. Süper Lig devinde görüşülen bir diğer yıldızın transferinin de bugün bitmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

KAAN AYHAN RANDEVUSU

Kaan Ayhan için menajeriyle bir görüşme yapan Galatasaray, şimdi de Sassuolo ile masaya oturacak. 

Sarı-kırmızılı ekibin Sportif Direktörü Cenk Ergün’ün, İtalya’ya giderek bu futbolcu için kulübüyle görüşeceği ifade edildi. İki sezondur Sassuolo’da forma giyen milli stoperin ön libero ve sağ bekte de oynayabilmesi bir avantaj olarak değerlendiriliyor.

Galatasaraydan orta sahaya transfer Anlaşma sağlandı, işte ilk bomba

MARCAO'DA SONUÇ YOK

Galatasaray ile Sevilla arasındaki Marcao pazarlığı kızıştı. İspanyol ekibi ile İstanbul’da pazarlıklar sürerken, henüz sonuç çıkmadı. İspanyol ekibi, 10+2 milyon euro teklif ederken, Galatasaray’ın ise 12+3 milyon euroda ısrar ettiği belirtildi. 26 yaşındaki Brezilyalı stoper için Zenit’in 15 milyon euroluk teklifi sarı-kırmızılıların masada elini güçlendirirken, Marcao da Sevilla’ya sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

NEF STADI'NDA GÖRÜŞTÜLER

İspanyol yetkililer dün Nef Stadı’nda görüştükleri Futbol Direktörü Cenk Ergün ile bugün yine bir araya gelip noktayı koymaya çalışacak. Galatasaray, Abdülkerim Bardakçı’nın transferini gerçekleştirerek, Brezilyalı stoperin gidişi için önlemini almıştı. Buradan gelecek para yine transferde kullanılacak ve yeni gelecek yabancı oyuncular için kaynak oluşturacak. Bu da Cim-Bom’u rahatlatacak.

Galatasaraydan orta sahaya transfer Anlaşma sağlandı, işte ilk bomba

SACHA BOEY'İN ÜZERİ ÇİZİLDİ

Sağ bek Sacha Boey, Galatasaray ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Okan Buruk tarafından yeni sezonda düşünülmeyen futbolcu, bugünkü Avusturya kampına da götürülmeyecek. Başta Fransa Ligi takımlarından Strasbourg olmak üzere bazı takımlarla temasta bulunan futbolcuya, görüşmeler için izin verildiği ifade edildi.

Galatasaraydan orta sahaya transfer Anlaşma sağlandı, işte ilk bomba

SERGİO OLİVEİRA, G.SARAY'DA

Galatasaray, Porto'da forma giyen Sergio Oliveira'yı kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılılar bu transfer için Portekiz devine 4 milyon 500 bin euro civarında bir bonservis ödeyecek.

YILLIK 2 MİLYON 500 BİN EURO

Transfer dönemini bir an önce bitirerek lige hazır hale girmek için çalışan Galatasaray, Sergio Oliveira ile de anlaştı. Futbolcuyla bonuslar dahil yaklaşık 2 milyon 500 bin euroya anlaşma sağlanırken, Porto da ikna edildi. Geçen sezon Roma’da kiralık olarak forma giyen 30 yaşındaki oyuncunun transferini Galatasaray bitirdi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan orta sahaya transfer Anlaşma sağlandı, işte ilk bomba

Geçen sezon Porto ve Roma formaları altında toplam 46 resmi maça çıkan Sergio Oliveira, 8 gol attı, 2 de asist yaptı.

FORVETE SEFEROVİC HAMLESİ

Galatasaray, forvet için ise Benfica’nın yıldızı Haris Seferovic için çalışmalara başladı. Erden Timur, İsviçreli futbolcuyu kiralamak için de masaya oturacak. Benfica ile 2024 sonuna kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki forvetin transferi için çalışmalara başlayan Galatasaray, Boşnak futbolcunun transferi durumunda forvetteki sıkıntısını da gidermiş olacak. Sarı-kırmızılılar, Seferovic’in takıma katılması durumunda, Mostafa Mohamed'e gelen transfer tekliflerini de değerlendirecek.

Galatasaraydan orta sahaya transfer Anlaşma sağlandı, işte ilk bomba

BİR MİLYON EUROLUK FARK

Galatasaray, transferde bombaları patlatmak için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılarda Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, ilk görüşme için İtalya’ya gitti. Sabah saatlerinde Milano’ya uçan Timur, her konuda anlaşma sağlanan Joao Pedro için, Cagliari ile pazarlıklara başladı. İtalyanların 7 milyon euro istediği 30 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun bonservisinde sarı-kırmızılılar, 4.5 milyon euroya kadar çıkarken, Cagliari 5.5 milyon euroya indi. Tarafların bugün işi bitirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Yazarlar