Galatasaray Galatasaray taraftarından anlamlı yardım! 2 milyon TL'lik klasik spor aracını bağışladı

Galatasaray taraftarından anlamlı yardım! 2 milyon TL'lik klasik spor aracını bağışladı

15.02.2023 - 10:13 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde hissedilen deprem felaketinin ardından yardım çalışmalarını durmaksızın sürdüren Galatasaray'da bir taraftar, müzayedede satışa sunulması için klasik spor aracını Nef Stadyumu'nda kulübe teslim etti.

Galatasaray taraftarından anlamlı yardım 2 milyon TLlik klasik spor aracını bağışladı

Deprem felaketinin ilk gününden itibaren bölge insanının ihtiyaçlarını gidermek üzere çalışmalarını durmaksızın sürdüren Galatasaray, taraftarıyla bütünleşti ve desteğin gücünü artırmak üzere her yolu deniyor.

Haberin Devamı

Bu doğrultuda bir müzayede düzenleyecek olan Sarı-Kırmızılı kulübe en dikkat çekici bağış, bir Galatasaray taraftarı olan Emre Karakaya'dan geldi. Karakaya, müzayedede satışa sunulması için 1970 model klasik spor aracını Nef Stadyumu'nda teslim etti.

Emre Karakaya aracını Nef Stadı'nda teslim ederken, Dursun Özbek tarafından karşılandı. Taraftarı statta bizzat karşılayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şunları söyledi:

Galatasaray taraftarından anlamlı yardım 2 milyon TLlik klasik spor aracını bağışladı

'BU JESTE KARŞILIK VERELİM'

“Bağışların ardı arkası kesilmiyor. Emre de depremzedelere yardım etmek için arabasını bağışlıyor. 1970 model spor bir araba. Bunu açık artırma ile satışa çıkaracağız. Emre bunun yarıya yakın kısmını bağışlamak istiyor. Emre’nin bu jestine karşılık vermek açısından harekete geçileceğini düşünüyorum. Galatasaray camiasına ve tüm Türk milletine çağrı yapıyorum. Bu bağış kampanyasına katılım gösterelim."

Haberin Devamı

AÇIK ARTIRMADA SATILACAK

2 milyon TL değerindeki klasik araç, Galatasaray'ın müzayedesinde açık artırmaya çıkacak.

Galatasaray taraftarından anlamlı yardım 2 milyon TLlik klasik spor aracını bağışladı

Emre Karakaya ise “Değeri 2 milyon Lira olan aracımın yüzde 50’sini bağış olarak yapacağız. Ancak rakam yukarı çıktıkça bağış miktarı artacak. Bizim alacağımız para artmayacak. 2 milyona satılırsa 1 milyon TL’sini alıyorum ama; 10 milyona satılsa bile yine 1 milyon TL alacağım. Bu şekilde inşallah hayırlara vesile olsun ve destekler artsın diye umuyorum” ifadelerini kullandı.