Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

18.01.2014 - 10:46 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray'da Sabri ayrılıyor mu?

Taffarel'den Rhodolfo'ya yakın markaj

Savunmaya Koray Günter

Haberin Devamı

G.Saray Salih Dursun'u KAP'a bildirdi!

Galatasaray'da Sabri ayrılıyor mu?

Ara transfer döneminde bombaları bir bir patlatan Galatasaray’da yaprak dökümü de söz konusu. Engin Baytar, Rize’ye kiralandı. Çapraz bağları kopan Bruma’nın sözleşmesi askıya alındı. Yekta kadroda düşünülmüyor. Dany-Riera-Amrabat üçlüsüne harıl harıl kulüp aranıyor. Ama bir isim var ki ayrılığı çok ses getireceğe benziyor.
Florya’da yetişen, 2003 yılında A takıma giren ve ve kaptanlığa kadar yükselen Sabri Sarıoğlu, Galatasaray’da yolun sonuna geldi. Teknik direktör Mancini, oyun sistemine uymayan Sabri’yi takımda görmek istemediğini yönetime söyledi. İstenmediğini fark eden Sabri de Ajax ile oynanan hazırlık maçında kaptanlık pazubandını takmayı reddetti.

Haberin Devamı

SALİH’TE BOŞUNA ISRAR ETMEDİ

Kulislerde Selçuk İnan’ın birinci kaptan yapıldığı, Sabri ile en geç sezon sonunda yolların ayrılacağı konuşuluyor. 29 yaşındaki oyuncuya göre gelecek panlarını yapmayan Mancini, bu yüzden sağ bekte oynayan Salih Dursun’un transferinde ısrarcı oldu.

MELO İLE KAPIŞTI, TARAFTARI KIZDIRDI

Bu sezonki Kasımpaşa maçında Melo ile oyun içinde tartışan Sabri, taraftarı ikiye böldü. Çoğunluk, tecrübeli oyuncunun misyonunu tamamladığını düşünüyor. Diğer grup ise takımın sembolü olarak gördükleri Sabri’nin ne olursa olsun kalmasından yana tavır koyuyor.

KRİTİK GOLLERİN ADAMI SABRİ

Sarı-kırmızılı formayla 4 şampiyonluk gören Sabri Sarıoğlu, unutulmaz gollere ve asistlere imza attı. İnönü’de Hasan Kabze’nin golünü hazırladı, Sami Yen’deki Fenerbahçe derbisinde Nonda’ya ortayı yaptı. Bordeaux’a attığı son saniye golü, turu getirdi.

1999 yılında Florya'ya giren Sabri Sarıoğlu'na kapı göründü! Sarı-kırmızılı takımın emektarı, Mancini'nin gelecek planlarında yer almıyor. Devre arasında bile yollar ayrılabilir...

Taffarel'den Rhodolfo'ya yakın markaj

Galatasaray'da sıradaki hedef Rhodolfo... Bu transferde Taffarel bizzat devreye girdi.

Hajrovic ve Telles’i alan Cimbom Rhodolfo’dan da vazgeçmiyor. Brezilyalı oyuncuyu ısrarla isteyen Mancini, 2. yarıda uygulayacağı 3-5-2 taktiğinde savunmanın ortasında Rhodolfo’yu oynatmayı planlıyor. Bu taktiğin denemelerini de hazırlık maçlarında yapan Mancini’nin Rhodolfo ısrarı sürerken Taffarel Sambacı’yı aradı.
Transferden vazgeçmediklerini Rhodolfo’ya ileten Taffarel, “Mancini seni istiyor ve görüşmeler de devam ediyor. Seni mutlaka transfer etmek istiyoruz. Sen her an gelecek gibi hazırlıklarını sürdür” ifadeleriyle moral verdi.

Haberin Devamı

Savunmaya Koray Günter

Transferde bombaları patlatan sarı-kırmızılılar, Borussia Dortmund’un 19 yaşındaki Türk stoperi için atağa kalktı

Cim-Bom’da transfer taarruzu sürüyor. Izet Hajrovic’ten sonra Alex Telles, Salih Dursun, Umut Gündoğan ve Endoğan Adili’nin işini bitiren Cim-Bom, Borussia Dortmund’un Türk stoperi Koray Günter’de de mutlu sona yaklaştı.

Galatasaray’ın ısrarla kadrosuna katmak istediği 19 yaşındaki oyuncu Alman kulübünün gelecek vaadeden isimleri arasında gösteriliyor. Bu sezon ligde 1 maçta görev alan genç stoper, Şampiyonlar Ligi’nde de 3 maçta kadroda yer almasına karşın sahaya girmedi. Diğer taraftan Koray Günter, Dortmund’un ikinci takımıyla 3. Lig’de 7 kez ilk 11’de maça başlarken, 1 kez sonradan oyuna girdi, 2 kez ise kulübede oturdu.
Alman genç milli takımlarında da oynayan Koray Günter’i renklerine bağlamak isteyen Galatasaray hem kadrosuna Türk pasaportu olan bir oyuncu dahil edecek hem de gençleştirme yolunda bir adım daha atacak. Bu transferi özellikle Mancini’nin yardımcısı Tugay Kerimoğlu’nun çok istediği ifade edildi.

Haberin Devamı

G.Saray Salih Dursun'u KAP'a bildirdi!

Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı Kayserisporlu Salih Dursun ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi.

Sarı - Kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada şu ayrıntılara yer verildi:

''Profesyonel futbolcu Salih Dursun ve kulübü Kayseri Spor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.750.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

Haberin Devamı

2013-2014 sezonu 2.yarısı için, 600.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için, 1.200.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için, 1.300.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için, 1.500.000 TL sabit transfer ücreti ve 12.500 TL maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için, 1.600.000 TL sabit transfer ücreti ve 12.500 TL maç başı ücreti,

ödenecektir.

Ayrıca, Şirketimiz tarafından Futbolcuya, futbolcunun 2013-2014 sezonunda aşağıda belirtilen puan hesabı çerçevesinde 10 puan elde etmesi halinde 100.000 TL, ekstra ücret ödenecektir. 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 sezonlarının herbirinde aşağıda belirtilen puan hesabı çerçevesinde 15 puan elde etmesi halinde 150.000-TL, 25 puan elde etmesi halinde 100.000-TL ekstra ücret ödenecektir.

Puan hesabı aşağıdaki şekilde yapılacaktır:
İlk onbirde yer alma= 1 (tam) puan
Sonradan oyuna dahil olma= 0.5 (yarım) puan
Onsekizlik kişilik kadroda yer alma= 0.25 (çeyrek) puan''