Galatasaray Galatasaray yeni forvetini İskoçya'da buldu! İngiliz basını duyurdu

Galatasaray yeni forvetini İskoçya'da buldu! İngiliz basını duyurdu

19.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bu sezon şampiyonluk hesapları yapan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon için de transfer planlamaları için düğmeye bastı. Icardi'nin geleceği henüz netlik kazanmazken, sarı-kırmızılar yeni forvetini İskoçya'da buldu.

Galatasaray yeni forvetini İskoçyada buldu İngiliz basını duyurdu

Sarı-kırmızılılar tüm planlarını şampiyonluk üzerine yaparken transfer çalışmalarına da başladı. Bonservisi PSG'de olan ve şu an Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Mauro Icardi, sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Sarı-kırmızılı kulüp, geleceği henüz belli olmayan yıldız futbolcunun alternatifini İskoçya'da buldu.

Haberin Devamı

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Galatasaray sezon başında çılgın bir transfere imza attı. Sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'yi sezon sonuna kadar kiraladı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada tecrübeli futbolcunun maaşının 750 bin euroluk kısmının karşılanacağı belirtildi. Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi için herhangi bir kiralama bedeli ödemedi.

Galatasaray yeni forvetini İskoçyada buldu İngiliz basını duyurdu

Haberin Devamı

DEVLERİ PEŞİNE TAKTI

Sarı-kırmızılıların tecrübeli golcünün bonservisi konusunda Paris Saint Germain ile pazarlıklara başladığı belirtildi.

Mauro Icardi'nin transferi konusunda Galatasaray'ın yalnız olmadığı aktarıldı. Arjantinli golcünün peşinde Serie A'dan Inter ve Roma'nın olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Şampiyonluğa odaklanan Galatasaray diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı kulübün kurmayları, yeni santrforunu İskoçya'da buldu.

Galatasaray yeni forvetini İskoçyada buldu İngiliz basını duyurdu

GALATASARAY'IN RADARINDA GİRDİ

İngiliz basınına göre İskoç Premier Ligi takımlarından Hibernian forması giyen Kevin Nisbet, Galatasaray'ın radarına takıldı. Nisbet, bu sezon attığı goller ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

SCOUT EKİBİ GÖNDERİLDİ

Haberin detayında sarı-kırmızılı kulüp 26 yaşındaki golcüyü izlemek için scout ekibini Edinburg derbisine gönderdi. Galatasaray scout ekibi, Hibernian'ın Hearts ile oynadığı derbi haricinde İskoç milli oyuncuyu 3 maçta daha yerinde izledi.

Galatasaray yeni forvetini İskoçyada buldu İngiliz basını duyurdu

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Hibernian forması giyen Kevin Nisbet, bu sezon takımı ile 14 maçta 10 kez rakip fileleri havalandırdı ve takım arkadaşlarına 1 kez asist yaptı.

Tecrübeli futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs 2024'te sona erecek.

Yazarlar