Galatasaray Galatasaray'a Angelino piyangosu! Leipzig ile görüşmeler başladı

Galatasaray'a Angelino piyangosu! Leipzig ile görüşmeler başladı

22.11.2023 - 21:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan Angelino'ya Almanya'dan talip çıktığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların opsiyon maddesini kaldırmak istediği İspanyol sol beki isteyen kulübün mali şartları karşılamakta zorlanmayacağı aktarıldı.

Galatasaraya Angelino piyangosu Leipzig ile görüşmeler başladı

Okan Buruk'un talebi sonrası sezon başında RB Leipzig'den Angelino'yu kiralık olarak renklerine bağlayan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların opsiyon maddesini kaldırmak istediği tecrübeli sol bek için Almanya'dan bir kulübün devreye girdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Angelino'yu renklerine bağlamak isteyen Bundesliga temsilcisinin, mali detayları karşılamakta zorlanmayacağı vurgulandı. Takvim'in haberine göre; Galatasaray'ın zorunlu satın alma opsiyonu maddesini kaldırmak istediği Angelino'ya Werder Bremen talip oldu.

Werder Bremen'in Angelino'yu istediği ve tecrübeli sol bek için görüşmelerde bulunduğu aktarıldı. Galatasaray'ın sözleşmedeki opsiyon maddesini kaldırmak istemesinin ardından RB Leipzig'in "Opsiyon kaldırılamaz. Mevcut şartlar geçerli" yanıtını verdiği belirtildi.

Galatasaraya Angelino piyangosu Leipzig ile görüşmeler başladı

26 yaşındaki sol bek bu sezon RB Leipzig formasını 17 maçta giydi. Angelino bu müsabakalarda 1 gol sevinci yaşadı. İspanyol futbolcu aynı süreçte 1 asist üretti.

Deportivo La Coruna altyapısında futbola başlayan Angelino daha sonra Manchester City, New York City, Girona, Mallorca, NAC Breda, PSV Eindhoven, Hoffenheim ve RB Leipzig formaları giydi. Sarı-kırmızılılar, Angelino için sezon başında 1 milyon 500 bin euro kiralama bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Angelino'nun kiralık sözleşmesinde 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesi bulunuyor. RB Leipzig ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek 26 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Yazarlar