İngiltere Premier Lig Nicolo Zaniolo'dan adaptasyon vurgusu! 'Uyum sağlamam gerekiyor'

Nicolo Zaniolo'dan adaptasyon vurgusu! 'Uyum sağlamam gerekiyor'

22.11.2023 - 18:54 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan Aston Villa'ya şartlara bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Nicolo Zaniolo suskunluğunu bozdu. İtalyan futbolcu, Aston Villa'da mutlu olduğunu dile getirdi.

Nicolo Zaniolodan adaptasyon vurgusu Uyum sağlamam gerekiyor

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen Nicolo Zaniolo dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Aston Villa'nın Tottenham ile oynayacağı maçı değerlendiren Nicolo Zaniolo, "Aston Villa güçlü bir takım. Tottenham ile oldukça zor bir maçımız var ama biz güçlü bir takımız ve maçı kazanabiliriz. Eğer olması gerektiği gibi mücadele edersek kazanamayacağımız takım yok. Hala birçok maç var. Kesinlikle güçlü bir takımız ve hedeflere ulaşacak söz hakkımız var" diye konuştu.

Haberin Devamı

Uyum sürecine değinen ve Aston Villa'da kalitesini göstermeyi hedefleyen Nicolo Zaniolo, "Değişiklik yaptığınızda zamana ihtiyacınız olur. Mutluyum, çünkü Premier Lig harika bir yer. Aston Villa da harika bir takım. Ancak uyum sağlamam gerekiyor. Önümde çok zaman var. Bunu en iyi şekilde değerlendirip kalitemi göstermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Nicolo Zaniolo, Aston Villa formasını bu sezon 14 maçta giydi. İtalyan yıldız bu süreçte herhangi bir skor katkısı sağlayamadı. Galatasaray, 24 yaşındaki oyuncunun kiralanmasından 5 milyon euro gelir elde etti.

Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 24 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 27 milyon euro. Genoa altyapısında yetişen Nicolo Zaniolo daha sonra Fiorentina, Entella, Inter ve Roma formaları giydi.

Haberin Devamı

Nicolo Zaniolo, İtalya Milli Takımı'nda 17 müsabakada forma şansı buldu. 24 yaşındaki on numara bu süreçte 2 kez rakip fileleri havalandırdı.