Galatasaray Galatasaray'a bedava yıldız! Forvete flaş transfer hamlesi

Galatasaray'a bedava yıldız! Forvete flaş transfer hamlesi

18.06.2022 - 20:21 | Son Güncellenme:

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından hem teknik direktör hem de transfer konusunda çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların, bonservisi elinde bulunan tecrübeli golcüyü kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi. İşte detaylar...

Galatasaraya bedava yıldız Forvete flaş transfer hamlesi

Galatasaray'da başkanlık görevine Dursun Özbek'in gelmesinin ardından transfer ve teknik direktör konusunda çalışmalara hız verildi. Sarı-kırmızılılarda gelecek sezon adına yeni bir golcüyü kadrosuna dahil etme hedefi varken gündeme bomba bir iddia geldi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

DİAGNE'NİN DURUMU BELİRSİZ

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sonrası devre arası transfer döneminde lisansı askıya alınan Mbaye Diagne konusunda belirsiz süreç devam ediyor. 30 yaşındaki Senegalli oyuncu için son kararı takımın yeni teknik direktörünün vereceği öğrenildi. Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon sakatlanmadan önce 22 müsabakada forma şansı buldu. Senegalli santrafor rakip fileleri 4 kez havalandırdı ve takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

Galatasaraya bedava yıldız Forvete flaş transfer hamlesi

MOSTAFA'NIN BONSERVİSİ ALINDI

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonu kullanıldı. Sarı-kırmızılılar, Mısırlı santrafor için Zamalek'e 4 milyon dolar bonservis bedeli ödedi. 24 yaşındaki santrafor geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımın formasını 40 müsabakada terletti. Mostafa Mohamed rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Öte yandan Mısırlı golcü takım arkadaşlarına 5 asist yapma başarısı gösterdi. Mostafa Mohamed'in güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Galatasaraya bedava yıldız Forvete flaş transfer hamlesi

GOMİS'İN SON SENESİ

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilen Bafetimbi Gomis, 16 müsabakada forma giydi. Fransız santrafor rakip fileleri 9 kez havalandırma başarısı gösterdi. Bafetimbi Gomis'in Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 36 yaşındaki golcünün güncel piyasa değeri 825 bin euro olarak gösteriliyor.

Galatasaraya bedava yıldız Forvete flaş transfer hamlesi

HALİL'DE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Sarı-kırmızılılarda forvet transferi için gündeme gelen ilk isim Halil Dervişoğlu oldu. Brentford'ın bonservisiyle birlikte takımdan göndermek istediği genç oyuncu için sarı-kırmızılıların pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi. 22 yaşındaki oyuncunun yanı sıra Galatasaray'ın forvet hattına bir golcü daha transfer etmek istediği kaydedildi.

Galatasaraya bedava yıldız Forvete flaş transfer hamlesi

22 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Galatasaray formasını 33 müsabakada giydi. Genç futbolcu rakip fileleri 5 kez havalandırma başarısı gösterdi. Halil Dervişoğlu takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi. Sarı-kırmızılıların transfer etmek istediği Halil Dervişoğlu'nun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor. 22 yaşındaki oyuncunun Brentford ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Haberin Devamı

KEİTA BALDE GÜNDEME GELDİ

Galatasaray'da yönetim tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken forvet transferine de hız verdi. Sarı-kırmızılıların gündemine flaş bir yıldızın geldiği öğrenildi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray, Serie A'dan düşen Cagliari'nin yıldızı Keita Balde'yi transfer etmek için harekete geçti.

Galatasaraya bedava yıldız Forvete flaş transfer hamlesi

ÖZBEK VE YÖNETİMİ KARARLI

Sarı-kırmızılı takımda kurmaylar tecrübeli futbolcunun kontratının bitmiş olması nedeniyle bu transferi bitirmek için çalışmalarına hız verdi. 27 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli olmaması nedeniyle Dursun Özbek ve kurmaylarının transfer için kararlı olduğu kaydedildi.

5 GOLE KATKI YAPTI

Senegalli futbolcu geçtiğimiz sezon Cagliari formasını 26 müsabakada giydi. Keita Balde bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırdı. 27 yaşındaki santrafor takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi. Cagliari'den ayrılan Senegalli oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Galatasaraya bedava yıldız Forvete flaş transfer hamlesi

DEV TAKIMLARDA OYNADI

CF Damm altyapısında futbola başlayan Keita Balde daha sonra Barcelona U16, Cornella altyapısı, Lazio, Monaco, Inter, Sampdoria ve Cagliari'de forma giydi. Keita Balde için Beşiktaş'ın da istekli olduğu öğrenildi. Öte yandan tecrübeli oyuncunun hücumun her bölgesinde oynaması sebebiyle Galatasaray'ın bu transfere ağırlık verdiği belirtildi.

Red Bull Salzburg'un 2021-22 sezonunda attığı en iyi goller

Yazarlar