Galatasaray Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu

Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu

18.04.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. 22 yaşındaki forvetin kulübünün bonservis talebi netlik kazandı.

Galatasaraya Fransadan genç forvet İstenen bonservis belli oldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların, forvet hattına yapılacak takviye konusunda 22 yaşındaki santrforu gündemine aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın ilgilendiği genç forvet için istenilen bonservis bedelinin belli olduğu öğrenildi. Fransız basınında yer alan habere göre; Bordeaux forması giyen Zan Vipotnik için Galatasaray kurmayları harekete geçti.

Sarı-kırmızılıların, 22 yaşındaki Sloven golcünün durumunu takip ettiği belirtildi. Bordeaux'un Zan Vipotnik için talep ettiği bonservis bedelinin belli olduğu aktarıldı. Zan Vipotnik için 5 milyon euroluk bonservis bedeli istendiği kaydedildi.

Galatasaraya Fransadan genç forvet İstenen bonservis belli oldu

Zan Vipotnik için Galatasaray idarecilerinin kısa süre içerisinde harekete geçebileceği vurgulandı. Sloven forvet bu sezon Bordeaux'ta 34 maçta forma şansı buldu. 22 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda 8 gol attı ve 2 asist üretti.

Zan Vipotnik'in Bordeaux ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. 22 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Haberin Devamı

NK Maribor altyapısında futbola başlayan Zan Vipotnik daha sonra ND Gorica ve NK Triglav'da kiralık olarak forma giydi. Bordeaux, sezon başında 22 yaşındaki forveti 2 milyon 700 bin euro bedelle renklerine bağladı.

Zan Vipotnik, Slovenya Milli Takımı'nda 8 müsabakada oynadı. 22 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda 2 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.