Galatasaray Galatasaray'a kötü haber! Transfer için rakip çıktı

Galatasaray'a kötü haber! Transfer için rakip çıktı

01.07.2022 - 19:59 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılı takımda transfer gündeminde yer alan tecrübeli oyuncudan kötü haber geldi. Süper Lig devine transferde rakip çıktığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Galatasaraya kötü haber Transfer için rakip çıktı

Galatasaray'da transfer çalışmalarının yoğunlaştığı dönemde sürpriz bir iddia gündeme atıldı. Sarı-kırmızılıların transfer için devreye girdiği tecrübeli oyuncuya İspanya'dan talip çıktı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM BARDAKCI TRANSFER EDİLDİ

Sarı-kırmızılı takımda gelecek sezon adına ilk hamle savunmaya yapıldı. 27 yaşındaki stoper Abdülkerim Bardakcı ile sözleşme imzalandı. Galatasaray, tecrübeli futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Konyaspor'a transfer için 2 milyon 800 bin euro transfer bedeli ödeneceği Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirildi.

ALPASLAN ÖZTÜRK AYRILDI

Galatasaray'da sürpriz bir veda yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli savunmacısı Alpaslan Öztürk, Spor Toto 1. Lig'e transfer oldu. Eyüpspor bir açıklama yaparak Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna kattığını duyurdu. 28 yaşındaki oyuncu kiralık olarak Eyüpspor'da forma giyecek.

Galatasaraya kötü haber Transfer için rakip çıktı

KAZIMCAN KARATAŞ TRANSFER EDİLDİ

Sarı-kırmızılı takımda sol beke de bir takviye yapıldı. Altay'dan genç sol bek Kazımcan Karataş kadroya dahil edildi. Galatasaray'ın transferini Altay duyurdu. Kazımcan Karataş'ın sözleşme detayları henüz netlik kazanmadı.

Haberin Devamı

JOAO PEDRO GÜNDEME GELDİ

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için forvet hamlesinde bulundu. Sarı-kırmızılıların gündemine Joao Pedro geldi. İtalyan asıllı Brezilyalı futbolcu için Galatasaray'ın devreye girdiği kaydedildi. Cagliari'nin Serie B'ye düşmesinin ardından 30 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

Galatasaraya kötü haber Transfer için rakip çıktı

VALENCİA DEVREYE GİRDİ

Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Joao Pedro için Valencia da devreye girdi. 30 yaşındaki oyuncu için Cagliari'nin 10 milyon euroluk bonservis beklentisi olduğu belirtildi. Serie B ekibinin Joao Pedro için gelecek en yüksek transfer teklifini kabul edeceği kaydedildi. Öte yandan son kararı Joao Pedro'nun vereceği vurgulandı.

Galatasaraya kötü haber Transfer için rakip çıktı

17 GOLE KATKI SAĞLADI

Joao Pedro geçtiğimiz sezon Cagliari formasını Serie A'da 37 müsabakada giyme şansı yakaladı. Tecrübeli futbolcu bu süreçte rakip fileleri 13 kez havalandırma başarısı gösterdi. 30 yaşındaki oyuncu takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi. Cagliari ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Joao Pedro'nun güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yeni sezon formaları