Galatasaray Galatasaray'a taraftarlardan 1 milyar lira!

Galatasaray'a taraftarlardan 1 milyar lira!

13.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, 1 milyar liraya yakın loca ve kombine satış geliri elde ettiklerini söyledi, “Sponsorların 5 yıllık imzası, ek getirileri harici, Bankalar Birliği’ne olan tüm borcumuzu kapatacak seviyede” dedi.

Galatasaraya taraftarlardan 1 milyar lira

Galatasaray’ın temmuz ayı olağan Divan Kurulu yapıldı. Başkan Dursun Özbek’in yer almadığı toplantıda yönetimi temsil eden 2. Başkan Metin Öztürk, mali konulara açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Global Stadyumu Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda sponsorluk ve tribün gelirlerini aktaran Öztürk, “Şampiyonlukla ivme kazanan sponsorlukların 5 yıllık imzası, ek getirileri hariç Türkiye Bankalar Birliği’ne olan tüm borcumuzu kapatacak seviyede. Bunları yuvarladığımızda 5 yıl için 100 milyon euro ediyor. Bu sezon iyi bir pazarlama stratejisi ile 1 milyar liraya yakın loca ve kombine satışı geliri elde edildi. Bundan sonraki yönetimler üstüne koyarak gidecek” dedi.

Rams Global, Sixt, Sarar, Medicana ve yeni yapacakları Garanti ile birlikte 5 büyük sponsora sahip olduklarını dile getiren muhasip üye Levent Yaz da, 26 milyon dolarlık geliri 45-50 milyon dolara taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Yazarlar