Galatasaray Galatasaray'a transfer olmamışlardı! Performansları hayran bıraktı

Galatasaray'a transfer olmamışlardı! Performansları hayran bıraktı

30.10.2023 - 18:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna dahil etmek istediği ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Matias Vecino ile Leandro Paredes'in performansı dikkat çekti.

Galatasaraya transfer olmamışlardı Performansları hayran bıraktı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın sezon başında transfer gündemine dahil ettiği, görüşmelerde büyük aşamalar kaydettiği Leandro Paredes ile Matias Vecino'nun transferleri gerçekleşmemişti.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar bu gelişmelerin ardından Tottenham'dan Tanguy Ndombele'yi kiralık olarak renklerine bağladı. Tanguy Ndombele, sarı-kırmızılılarda şu ana kadar bekleneni veremezken, Matias Vecino ile Leandro Paredes'in performansı dikkat çekti.

PAREDES'TEN 4 ASİST

Jose Mourinho yönetimindeki Roma'ya imza atan Leandro Paredes, Serie A devinde 13 maça çıktı. Arjantinli orta saha bu karşılaşmalarda 4 asist üretti. Roma, Leandro Paredes için Paris Saint Germain'e 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

VECINO'DAN 3 GOL

Galatasaray'a transferi son anda gerçekleşmeyen Matias Vecino ise Lazio'da kaldı. Uruguaylı orta saha, Serie A ekibinde 10 maçta şans buldu. Matias Vecino bu müsabakalarda rakip fileleri 3 kez havalandırdı.

Haberin Devamı

NDOMBELE HENÜZ SKOR KATKISI YAMADI

Galatasaray'ın Tottenham'dan bedelsiz olarak kiraladığı Tanguy Ndombele ise şu ana kadar 7 maça çıktı. Tecrübeli orta saha bu maçlarda toplam 123 dakika sahada kaldı. Tanguy Ndombele bu sürede beklenen etkiyi veremedi. Sarı-kırmızılılar ile Tottenham arasındaki anlaşmada 15 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesi bulunuyor.

Yazarlar