Voleybol Zehra Güneş 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında Fenerbahçe sorusunu jokerle bildi! İşte kazandığı ödül

Zehra Güneş 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında Fenerbahçe sorusunu jokerle bildi! İşte kazandığı ödül

30.10.2023 - 07:55 | Son Güncellenme:

VakıfBank ve A Milli Voleybol Takımı'nın başarılı isimlerinden Zehra Güneş, Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yılında milyoner yarışmasına katıldı. Zehra Güneş, Fenerbahçe sorusunda Volkan Demirel'den yardım aldı.

Zehra Güneş Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Fenerbahçe sorusunu jokerle bildi İşte kazandığı ödül

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve VakıfBank'ın yıldızlarından Zehra Güneş, Cumhuriyetimizin 100. yılında milyoner yarışmasının özel konuğu oldu. Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Zehra Güneş, yarışmadan elde edeceği ödülü bağışlayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Milli voleybolcu, 6 Şubat depreminde vefat eden, hayali Zehra Güneş olmak olan Ceren Topal'ın takımı Hatayspor'a ödülü bağışlayacağını dile getirdi. Zehra Güneş'e Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Hatayspor'un antrenör ekibi ve başkanı eşlik etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak sözlerine başlayan Zehra Güneş, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bir kızı olarak onun gösterdiği ilkelerin ışığında küçük kızlarımıza, arkadaşlarıma, yaşıtlarıma ve Türk kadınlarına örnek olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Minnetim sonsuz Atama ve silah arkadaşlarına" dedi.

"2008'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Fenerbahçe ile Sevilla, iki maç sonunda yenişemeyip maç penaltı vuruşlarına kalınca hangisi olmuştur?" sorusunun ardından Zehra Güneş, joker hakkını Volkan Demirel'i arayarak kullandı. Zehra Güneş'in diğer telefon joker haklarında ise Naz Aydemir Akyol ile Kalben yer aldı.

Haberin Devamı

Volkan Demirel ise sorunun doğru cevabı olan, "Fenerbahçe kalecisi 3 penaltı kurtarmıştır" şıkkını söyleyerek milli voleybolcu Zehra Güneş'in bir sonraki soruya geçmesini sağladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndaki hedefiyle ilgili soruya Zehra Güneş, "Şu anki en büyük hedefimiz Olimpiyatlarda İstiklal Marşı'mızı okumak ve altın ile ülkemize geri dönebilmek" cevabını verdi.

"Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2023'te namağlup Avrupa şampiyonu olan ve olimpiyat elemelerini namağlup geçen 14 kişilik kadrosunun boy ortalaması kaçtır?" sorusunun ardından Zehra Güneş, "186 santimetre" cevabını verdi. Zehra Güneş'in bu cevabının doğru olduğu gözlemlendi. Milli voleybolcu, 300 bin TL'lik ödülü doğru bildi.

Zehra Güneş Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Fenerbahçe sorusunu jokerle bildi İşte kazandığı ödül

Zehra Güneş, 300 bin TL'lik ödülün sahibi olduktan sonra yarışmadan çekildi. 500 bin TL'lik soruyu açtıran Zehra Güneş, riske girmedi ve 300 bin TL'nin sahibi oldu.

Başarılı oyuncu, yarışma sonrası Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı:  "Cumhuriyetimizin 100. Yılında, sonsuz minnet ve özlemle Atamızın izinden yürümeye devam ediyoruz.

Milli bir sporcu olarak, ülkemize kazandırabileceğimiz başarıların yanı sıra, daha fazlasına öncülük edebileceğimize inanıyorum. Sporun kolektif iyileştiriciliğine, gücüne ve bir çocuğun isterse dünyayı değiştirebileceğine kalpten inanıyorum. Maddi ve manevi zorluklar nedeniyle ligde yer alamama durumunda kalan Ceren’imizin takımı Hatay Voleybol Spor Kulübü’nü desteklemek için bana imkan tanıyan "Kim Milyoner Olmak İster?" ekibine kalpten teşekkür ederim.

Haberin Devamı

Yarışmadan kazandığım ödülün tamamını genç voleybolcu kardeşlerimizin yeniden sahaya çıkabilmesi için Hatay Voleybol Spor Kulübü’ne ulaştırmaktan mutluluk duyuyorum. Programda, jokerim olmayı kabul ederek, heyecanıma ortak olan Hatayspor Teknik Direktörü @1volkandemirel abimize, sevgili @kalbenben ‘e ve canım @akyolnaz ‘a çok teşekkür ederim.

Hala takımın sponsorluk için fazlasına ihtiyacı var. Genç voleybolcuların hayata yeniden tutunması için kalpten gelen tüm destekleriniz için bize bu mailden ulaşabilirsiniz: info@momentumistanbul.com

Depremde hayatını kaybeden herkesi saygı ve rahmetle anıyorum."

Haberin Devamı

VARGAS: BRAVO KRALİÇE

Paylaşım sonrası Melissa Vargas, 'Bravo Kraliçe' yazarken, Cansu Özbay ve Naz Aydemir Akyol da kalp emojisi paylaştı.

Yazarlar