Galatasaray Galatasaray'da Alexis Sanchez aşkı yeniden alevlendi! Şampiyonlar Ligi faktörü

Galatasaray'da Alexis Sanchez aşkı yeniden alevlendi! Şampiyonlar Ligi faktörü

27.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarışmacı bir kadro oluşturmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar bu doğrultuda Alexis Sanchez'i yeniden gündemine aldı.

Galatasarayda Alexis Sanchez aşkı yeniden alevlendi Şampiyonlar Ligi faktörü

Spor Toto Süper Lig'de liderliğini devam ettiren Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılıların gündemine yeniden Alexis Sanchez'i dahil ettiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer almak isteyen Süper Lig devinin Şilili oyuncu için harekete geçtiği vurgulandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Galatasarayda Alexis Sanchez aşkı yeniden alevlendi Şampiyonlar Ligi faktörü

ASLAN'IN GÜNDEMİNDEYDİ, MARSİLYA'YA GİTTİ

Mauro Icardi, Sergio Oliveira, Dries Mertens, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katarak Avrupa'da ses getiren Galatasaray; sezon başında Alexis Sanchez'i de kadrosuna katmak için temaslarda bulunmuştu. Galatasaray'ın transfer gündemindeki Alexis Sanchez tercihini Fransa'dan yana kullandı. Tecrübeli oyuncu, Marsilya ile sözleşme imzaladı. Alexis Sanchez bu sezon Marsilya'da 34 maçta forma şansı buldu. 34 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda 16 gol ve 1 asist üretti. Alexis Sanchez'in güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Cobreloa altyapısında yetişen Şilili oyuncu daha sonra; Udinese, Colo Colo, River Plate, Barcelona, Arsenal, Manchester United, Inter ve Manchester United formaları giydi. 34 yaşındaki oyuncu, Şili Milli Takımı'nda 152 maça çıktı ve 50 kez rakip fileleri havalandırdı.

Galatasarayda Alexis Sanchez aşkı yeniden alevlendi Şampiyonlar Ligi faktörü

JAVIER RIBALTA AÇIKLAMIŞTI

Marsilya'nın sportif direktörü Javier Ribalta, Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e sunduğu muhteşem sözleşme şartlarını Fransız basınına açıkladı. Telefoot'un sorularını cevaplayan Javier Ribalta, Alexis Sanchez'in kendilerini tercih etme sebebinin maddiyat olmadığını belirtti.

Telefoot'a konuşan Javier Ribalta, Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e sunduğu sözleşme şartlarını anlatmıştı. Javier Ribalta, Galatasaray'ın tecrübeli futbolcuya yıllık 4 milyon euroluk cazip bir teklif sunduğunu açıklamıştı.

Galatasarayda Alexis Sanchez aşkı yeniden alevlendi Şampiyonlar Ligi faktörü

MARSİLYA'NIN DURUMUNA BAĞLI

Fransız basınından 10Sport'un haberine göre; Marsilya forması giyen Alexis Sanchez sürpriz bir karara imza attı. Şilili oyuncunun geleceğinin Marsilya'nın Fransa Ligue 1'deki durumuna bağlı olduğu vurgulandı.

Yıldız futbolcunun Marsilya'nın Şampiyonlar Ligi'ne katılım sağlayamaması halinde takımdan ayrılacağı belirtildi. Alexis Sanchez'in durumunu yakından takip eden Galatasaray'ın ise Devler Ligi vizesi alması halinde bu kozu kullanacağı kaydedildi.

Haberin Devamı