Galatasaray Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a sürpriz teklif! Dev bonservis bedeli

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a sürpriz teklif! Dev bonservis bedeli

25.05.2024 - 18:14 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'a Avrupa devinin talip olduğu ortaya çıktı. Bundesliga temsilcisinin, milli futbolcu için yaptığı teklif dudak uçuklattı.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaza sürpriz teklif Dev bonservis bedeli

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların yıldızına Bundesliga devinin talip olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Avrupa'dan çok sayıda kulübün radarına aldığı Barış Alper Yılmaz için sunulan teklifteki rakam dudak uçuklattı. Fanatik'in haberine göre; Bundesliga devlerinden RB Leipzig, Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'a resmi transfer teklifinde bulundu.

Sarı-kırmızılıların yıldızı için sunulan teklifin 23 milyon euro olduğu belirtildi. Süper Lig devinin bu teklifi kabul etmesi durumunda transfer bütçesinin artacağı aktarıldı.

Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray'da 54 resmi karşılaşmada forma şansı buldu. 24 yaşındaki sol kanat bu mücadelelerde 7 gol atma başarısı gösterdi. Barış Alper Yılmaz, takım arkadaşlarına 12 asist yaptı.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaza sürpriz teklif Dev bonservis bedeli

Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 24 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Haberin Devamı

Rize Özel İdare Spor altyapısında futbola başlayan Barış Alper Yılmaz daha sonra Ankara Demirspor ve Ankara Keçiörengücü'nde oynadı. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna kattı.

A Milli Futbol Takımı'nda 13 mücadelede süe alan Barış Alper Yılmaz, 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Barış Alper Yılmaz'ın bir sonraki satışından Ankara Keçiörengücü'ne yüzde 20 pay verilecek.