Galatasaray Galatasaray'da bir ayrılık daha! 3 yıllık imza

Galatasaray'da bir ayrılık daha! 3 yıllık imza

15.06.2023 - 15:56 | Son Güncellenme:

Bafebimbi Gomis ile yollarını ayıran ve Mostafa Mohamed'i Nantes'e bonservisiyle gönderen Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşanıyor. Yıldız ismin sözleşme detayları belli oldu.

Galatasarayda bir ayrılık daha 3 yıllık imza

Yeni sezonu 27 Haziran'da açacak olan ve hedefini Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak olarak belirleyen Galatasaray'da transfer konusunda hareketlilik yaşanıyor. Mohamed ve Gomis'in ayrılığı sonrası bir veda daha belli oldu.

Haberin Devamı

NANTES, MOHAMED'İN OPSİYONUNU KULLANDI
Nantes kulübü, sezon başında Galatasaray'dan 250 bin Euro'ya kiraladığı Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullandığını açıkladı. Bir ara takımında kadro dışı kalan, para cezası verilen ancak kısa sürede affedilen 25 yaşındaki Mısırlı futbolcu hakkındaki kararını değiştiren Nantes'ın, bonservisi alabilmesi için Galatasaray'a 5 milyon 750 bin Euro daha ödemesi gerekiyordu.

PARANIN TAMAMI TRANSFERE
Sarı-Kırmızılılar, 2 milyon Dolar karşılığında kiraladığı Mohamed'i 4 milyon Dolar daha ödeyerek bonservisini almıştı. Gelen paranın tamamı transferde kullanılacak. Geçtiğimiz sezon Nantes formasıyla 51 maça çıkan 25 yaşındaki Mostafa Mohamed, bu maçlarda 11 gol 4 asist kaydetti.

Haberin Devamı

GOMİS'E VEDA
Galatasaray, Fransız forveti Bafetimbi Gomis'e veda etti. Sarı kırmızılılar, 37 yaşındaki forvete, "Seninle birlikte zaferler kazanmak çok güzeldi Bafe..." sözleriyle veda etti. 2022'de Al-Hilal'den Galatasaray'a ikinci kez gelen Gomis, 23 Süper Lig maçında 8 gol attı.

Galatasarayda bir ayrılık daha 3 yıllık imza

OKAN KOCUK SAMSUN İLE ANLAŞTI
Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Okan Kocuk, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'la 3 yıllık anlaşmaya vardı. Resmi açıklama kısa sürede yapılacak

GALATASARAY'IN ÖN ELEME TURLARINDAKİ MUHTEMEL RAKİPLERİ
Aris (Kıbrıs Rum Kesimi), Astana (Kazakistan), M.Haifa (İsrail), Zalgiris (Litvanya), HJK Helsinki (Finlandiya), F.Tallinn (Estonya), Shamrock (İrlanda), The New Saints (Galler), O. Ljubljana (Slovenya) ve Z.Mostar (Bosna Hersek).

Üçüncü ön eleme turuna kalması halinde Galatasaray'ı 6 takım bekliyor. Bu takımlardan 2'si şampiyonaya bu turdan katılacak olan Sparta Prag ve AEK. Diğer 4 takım ise önceki turlardan gelecek Molde, Ludogorest (Bulgaristan), Sheriff ve BATE Borisov (Belarus).

ÖN ELEME TURLARINDA MAÇ TAKVİMİ
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da boy göstereceği ikinci ön eleme turunda kura çekimi 21 Haziran'da gerçekleşecek.

Eşleşmelerde ilk maçlar 25-26 Temmuz'da, rövanş karşılaşmaları ise bir hafta sonra yapılacak.

Takımlar, üçüncü ön eleme turu ilk maçları için 8-9 Ağustos'ta, play-off turu ilk müsabakaları için 22-23 Ağustos'ta yeşil zemine çıkacak.

Haberin Devamı

Bu turlarda da rövanş karşılaşmalarının heyecanı ilk maçların haftasında yaşanacak.