Galatasaray Galatasaray'da büyük çelişki!

Galatasaray'da büyük çelişki!

14.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takımın, Marcao-Nelsson gibi üst düzey savunmacılara sahip olmasına rağmen Süper Lig'de çok fazla gol yemesi dikkat çekti.

Galatasarayda büyük çelişki

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

İki iyi stoper var

Galatasaray, Marcao ve Nelsson gibi yüksek bonservis bedeli beklediği kaliteli stoperlere sahip olmasına karşın, yenilen goller kafa karıştırıyor. Cim-Bom, 3 gol daha yerse, tarihinin en fazla gol yediği sezonu yaşayacak. Bir tarafta iyi stoperlere sahip olup, diğer tarafta da kalesinde 47 gol görerek eksi 5 averaja sahip olan sarı-kırmızılılardaki bu çelişkili tablo aslında sorunun kaynağı konusunda ipucu da veriyor.

Yardımcı olmayınca...

Cim-Bom’da özellikle orta sahada yaşanan zafiyet ve beklerin de yine bu noktada istenen verimi sağlayamaması, bu durumun ana sebebi olarak gösteriliyor. Ayrıca kalede görev yapan Muslera, Pena ile birlikte, İsmail Çipe ve Fatih Öztürk gibi kaleciler de isimler istenen performansı sergileyemedi. Böyle olunca Cim-Bom, Marcao ve Nelsson gibi potansiyeli yüksek iki stopere sahip olmasına karşın rakiplerin gollerine dur denemedi. 

Haberin Devamı

Nef Stadı’nda anlamlı maç

Öte yandan Galatasaray, Ukrayna’da yaşananlardan zarar gören çocuklara yardım için Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile bugün Nef Stadı’nda saat 17.00’de “Barış için maç” sloganıyla özel bir maç oynayacak. Maç Galatasaray Televizyonu’ndan canlı olarak yayınlanacak. Dünyaya barışın önemini bir kez daha hatırlatma amacıyla oynanacak karşılaşmaya UEFA da destek veriyor. Bu anlamlı maçın bilet fiyatlarının Doğu Tribünü’nde 50 ve 100, Kuzey kale arkasında ise 25 lira olduğu açıklandı.