Galatasaray Galatasaray'da Derrick Köhn gelişmesi! Almanya'dan flaş transfer iddiası

Galatasaray'da Derrick Köhn gelişmesi! Almanya'dan flaş transfer iddiası

06.02.2024 - 15:19 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Hannover 96'dan Derrick Köhn'ü satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Hannover 96 ile görüşmelere başlayan Galatasaray'a Alman ekibinden yanıt geldi. Sky Almanya flaş bir transfer iddiası ortaya attı.

Galatasarayda Derrick Köhn gelişmesi Almanyadan flaş transfer iddiası

Transfer döneminde Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna katan Galatasaray, sol bek transferi için rotayı Almanya'ya kırdı. Sarı-kırmızılılar, Hannover 96'da forma giyen Derrick Köhn'ü kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

Galatasaray, Köhn'ü satın alma opsiyonuyla kiralamak için Hannover 96'ya resmi teklifini iletti. Hannover 96'nın yaz aylarında 3 milyon euroluk serbest kalma bedeli olan Derrick Köhn'ü bonservisiyle göndermek istediği belirtildi.

Sky Almanya'da yer alan habere göre Hannover, Derrick Köhn'ü satın alma opsiyonuyla kiralama seçeneğini tamamen kapttı. Kulüp, oyuncuyu bonservisiyle göndermek istiyor.

Sky Almanya'da Florian Plettenberg imzalı haberde şu ifadeler yer aldı:

"Galatasaray, Derrick Köhn için bastırıyor ancak Hannover, 25 yaşındaki futbolcunun kiralanmasına şu anda pek açık değil. Köhn'ün 2025 yılına kadar geçerli sözleşmesi bulunuyor. Hannover, kalıcı bir anlaşma için görüşmelere açık. Tutarın yazın satın alma opsiyonu olan yaklaşık 3 milyon eurodan daha yüksek olması bekleniyor. Şu aşamada kulüpler arasında doğrudan bir temas."