Galatasaray Galatasaray'da Erden Timur'dan 'Kadıköy' hamlesi! Nevzat Dindar 2 transferi açıkladı

Galatasaray'da Erden Timur'dan 'Kadıköy' hamlesi! Nevzat Dindar 2 transferi açıkladı

22.01.2024 - 15:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray zirve yolundaki rakibi Fenerbahçe'nin puan kaybettiği 21'inci haftada Trabzonspor'u deplasmanda 5-1 yenerek gövde gösterisi yaptı. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar da sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi. 5-1'lik galibiyet öncesi yaşananları aktaran Nevzat Dindar, transfer hedeflerini de duyurdu.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında zirvede puanlar eşitlendi. Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan kaybettiği haftada Trabzonspor'u deplasmanda 5-1'lik skorla yendi.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar da sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi. Skorer canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Nevzat Dindar, 5-1'lik galibiyet öncesi yaşananları açıkladı ve transfer hedeflerini de duyurdu.

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde: 

TRABZON'DA BİR GECE ÖNCE NELER YAŞANDI?

"Trabzon'da bir gece önce ne oldu? Normal şartlarda bir gün önce gidilip kampa giriliyordu. Akşam yeniliyor ve bu sırada ışıklar birden kapanıyor. Bir video gösterimi başlıyor. Erden Timur tarafından hazırlatılan bir video. Geçen sezonki bazı görüntüler ve Kadıköy'deki galibiyet, şampiyonluk gibi sevinç görüntüleri yer alıyor. Galatasaray'ın mutlu anlarının yer aldığı kareler, bir gece önce futbolcular yemek yerken ekrana yansıtılıyor. Bu Manchester United maçı öncesi de yapılmıştı."

Haberin Devamı

"O sırada Okan Buruk ve Erden Timur'un verdiği mesaj şu: Şampiyonluk için yeniden başlıyoruz arkadaşlar. Net bir şekilde Galatasaray cephesinin kenetlendiği görülüyor."

Galatasarayda Erden Timurdan Kadıköy hamlesi Nevzat Dindar 2 transferi açıkladı

'ICARDİ OLMADIĞINDA ZAHA'YI DEĞERLENDİRECEK'

"Zaha'nın geçmişine bakıldığında hücum bölgesinin farklı yerlerinde oynayan bir oyuncu. Asıl pozisyonu sol kanat. Esas pozisyonu santrfor değil ama Halil'den daha iyi olduğunu gösterdi. Icardi'nin olmadığı dönemde bundan sonra büyük ihtimal Okan Buruk Zaha'yı değerlendirecek."

'FENERBAHÇE'NİN TRANSFERLERİ İYİ OLUNCA BİR KIYASLAMA OLDU'

"Transfer konusunda eleştirildi ama olumlu taraflarını da söyleyelim. Geöen sene Erden Timur'a övgüler oluyordu ama bu sene de eleştiriler oldu. Zaha belki genel performans olarak beklentilerin altında kaldı ama Manchester United ve Trabzonspor maçlarında yaptıklarına bakıldığında kritik bir oyuncu olduğunu söyleyebiliriz. Keşke Zaha ileri ıçta değerlendirilebilseydi."

"Kerem Demirbay'ın performansı da oldukça iyi. Ama Ndombele, Angelino ve Bakambu gibi transferler beklentilerin altında kaldı. Fenerbahçe'nin transferleri hazır ve kaliteli olunca orada da bir kıyaslama oldu."

'BAŞAKŞEHİR MAÇINI HATIRLATTI'

"Açıkçası görkemli Trabzonspor galibiyeti geçen seneki Başakşehir maçını hatırlattı. Şampiyonluk maçındaki kırılma maçıydı. Trabzonspor maçı da kırılma maçı olarak görülüyordu. 'Trabzon engelini geçersek şampiyon oluruz' ifadeleri kullanılıyordu."

Haberin Devamı

SERGEN YALÇIN - BEŞİKTAŞ EŞLEŞMESİ

"Sergen Yalçın, Beşiktaş'la özdeşlemiş bir isim ama profesyonel. Zaten kendisi de böyle bir çıkış maddesinin yer almayacağını söyledi. Güzel bir eşleşme."

"Beşiktaş'ın Pendikspor karşısınmdaki hali Beşiktaşlılara acı vermiştir ama bir futbolsever olarak beni düşündürdü. Bu halde olmaması lazım Beşiktaş'ın. Bu dönemi Fenebrahçe de Galatasaray da yaşamıştı."

'NDOMBELE'NİN GÖRÜNTÜSÜ HOŞ DEĞİL'

"Ndombele'nin görüntüsü hoş değil. İşler yolunda gitmeyince bu görüntüler tepki topluyor. Her sporcunun dikkat etmesi gerekir. Gol sevinçlerine katıldığını da gördüm yani mutlu. Ndombele'ye bakınca herhalde 1 sene sonra futbolu bırakır gibi gözüküyor."

Galatasarayda Erden Timurdan Kadıköy hamlesi Nevzat Dindar 2 transferi açıkladı

'LEİPZİG'LE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR'

"Transferde Galatasaray bir kere acil yapmak istediği transferler sol bek ve 10 numara. Sol bek konusunda Angelino'nun durumunun netleşmesi bekleniyor. Leipzig'le görüşmeler de devam ediyor, tabi ki zorunlu satın alma opsiyonunun kaldırılmasını istemiyorlar. Bir maç daha oynarsa devereye girecek 6 milyon euro. Galatasaray da bunu istemiyor. Oyuncu ortada kaldı şu anda. Leipzig bunu maddeyi kaldırmazsa 6 ay boyunca oynamayacak ve kulübüne geri dönecek. Ama bunu kaldırırsa Galatasaray'da oynamaya devam edecek."

Haberin Devamı

'LEVENT MERCAN'IN İSMİ ÖN PLANDA'

"Yerli oyunculardan Karagümrük'ten Levent Mercan'ın ismi ön plana çıkmış durumda. Gelişime açık bir oyuncu. Ama Karagümrük'ü ikna etmek gerekiyor."

Galatasarayda Erden Timurdan Kadıköy hamlesi Nevzat Dindar 2 transferi açıkladı

'KAMADA LİSTEDE İLK SIRADA'

"10 numara için Kamada listenin ilk sırasında Japon futbolcu ile kurulan bir temas var. Lazio ve oyuncu tarafı ikna edilmeye çalışılıyor. Oyuncu da Lazio'dan ayrılmak istiyor ama çıkışının bir bedeli olacak. Galatasaray kiralama ve satın alma opsiyonu üzerinden bir teklif hazırladı."

"Pasalic yine Kamada'nın laternatifi olarak listede duruyor."

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL - OKAN BURUK KIYASLAMASI 

"2 tane maç izledi herkes. Kadıköy'deki Fenerbahçe-Samsunspor maçına bakın İsmail Kartal'ın görüntüsü, vücut dili, tercihleri ile Okan Buruk'u gözünüzün önüne getirin. Daha öz güvenli bir teknik direktör görüyorum. Ben bu maçı alırım mesajı veriyor."

'RIDVAN YILMAZ İÇİN YOĞUN BİR BASKI YOK'

"Galatasaray, Rıdvan Yılmaz için yoğun bir baskı ve pres uygulamıyor. Bana sorarsam Levent'i tercih ederim."

AYRILIKLAR

"Oliveira'nın sözleşmesi askıya alınır. Ndombele de biraz daha şans bulacak ama gitme ihtimalini de görüyorum. Angelino da zaten biliniyor. Bunların dışında bir ayrılık gözükmüyor."

"Nelsson ihtimali de var. İngiltere ve İtalya'dan teklifler var. Galatasaray da değerlendirmek istiyor. Galatasaray kesinlikle Boey'i satmayacak. Abdülkerim Bardakcı'ya Atalanta, Bayern gibi kulüplerin ilgisi var."