Beşiktaş Quaresma'dan transfer açıklaması! Beşiktaş'a açık kapı

Quaresma'dan transfer açıklaması! Beşiktaş'a açık kapı

22.01.2024 - 12:23 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Fernando Santos'un talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürürken siyah-beyazlıların eski futbolcusu Quaresma'dan sürpriz bir açıklama geldi.

Quaresmadan transfer açıklaması Beşiktaşa açık kapı

Beşiktaş'tan 2019 yılında ayrılan ancak yaptığı her açıklamada Beşiktaş sevgisini dile getiren Portekizli yıldız Quaresma, geleceği hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

SANTOS'LA GÖRÜŞECEK İDDİALARI

Geçtiğimiz günlerde O Jogo'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ın eski yıldızı Ricardo Quaresma'nın siyah-beyazlılarla görüşmelerde bulunduğu aktarılmıştı. Siyah-beyazlılarda yeni teknik direktör Fernando Santos'un da Ricardo Quaresma ile bir görüşmede bulunacağı iddia edilmişti.

BEŞİKTAŞ'A AÇIK KAPI

Portekiz basınında Record'a konuşan Quaresma, geleceği hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı ve eski kulübü Beşiktaş'a açık kapı bıraktı:

"Kariyerimi sahada bitirmek istediğimi her zaman söyledim. Bakalım ne olacak. Kariyerim henüz bitmedi. Beşiktaş bir ihtimal, benim kulübüm, sevdiğim bir kulüp. Bunu daha önce de söyledim. Ailem de orada mutluydu. Bakalım...'"

Quaresmadan transfer açıklaması Beşiktaşa açık kapı

 

KARİYERİ

Sporting Lizbon altyapısında yetişen Ricardo Quaresma daha sonra Barcelona, Porto, Inter, Chelsea, Beşiktaş, Al Ahli, Kasımpaşa ve Vitoria Guimaraes formaları giydi.

Haberin Devamı

Beşiktaş kariyerinde 227 maça çıkan Ricardo Quaresma, 38 gol attı ve 77 asist üretti. 40 yaşındaki eski futbolcu, Beşiktaş'ta 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Yazarlar