Galatasaray Galatasaray'da iki yıldız Ankaragücü maçında ilk 11'e dönüyor

Galatasaray'da iki yıldız Ankaragücü maçında ilk 11'e dönüyor

29.09.2023 - 10:57 | Son Güncellenme:

Galatasaray yarın MKE Ankaragücü'nü konuk edeceği maçta 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Teknik direktör Okan Buruk da 6'da 6 için tüm planlarını galibiyet üzerine yaparken merak edilen kadro tercihinin de kararını verdi. Sarı-Lacivertliler karşısında iki yıldızın 11'e döneceği öğrenildi.

Galatasarayda iki yıldız Ankaragücü maçında ilk 11e dönüyor

Galatasaray'da teknik adam olarak ilk sezonunda Süper Lig’de şampiyonluk yaşayan Okan Buruk, geçen sezon ligde ilk 6 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı. Bu sezon şu ana kadar 13 resmi karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Buruk’un öğrencileri, ligde ilk maçında berabere kalıp, üst üste 5 kez 3 puanın sahibi oldu. Deneyimli hoca, Ankaragücü karşısında da kazanma serisinin devam etmesini umut ediyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'TAN TALEBELERİNE MANU UYARISI

Buruk’un önceki gün gerçekleşen antrenman sonrası takımla bir toplantı yaparak uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımın teknik patronunun yapılan yenilenme çalışmasının ardından, “Çok yoğun bir tempomuz var. Bunu biliyorum ve size bir gün izin veriyorum. Önümüzde yoğun ve zor bir fikstür var. Bu sürece en iyi şekilde hazır olmalıyız. Şampiyonlar Ligi elbette önceliğimiz, ama Süper Ligi de fazlasıyla önemsemeliyiz. Bu nedenle Manchester United maçını düşünmenizi istemiyorum. Öncelikle Ankaragücü ile zor bir maç oynayacağız ve kazanmalıyız. Manchester maçı için sabırsızlandığınızı biliyorum, ama daha önce 3 puanla bitirmemiz gereken bir lig maçı var” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda iki yıldız Ankaragücü maçında ilk 11e dönüyor

DAVINSON SANCHEZ İLK 11'E DÖNÜYOR

Süper Lig’de yarın Ankaragücü’nü konuk edecek Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un, sahaya farklı bir kadroyla çıkması bekleniyor... Başkent ekibiyle karşılaştıktan sonra Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’ın konuğu olacak sarı-kırmızılılarda Davinson Sanchez ve Hakim Ziyech’in 11’deki yerlerine geri dönmeleri bekleniyor. Son olarak bu ikili, Başakşehir maçında sahadaydı. Sanchez, Aslan’daki ilk maçına deplasmanda çıkarken, 1-0 kazanılan İstanbulspor mücadelesinde statü gereği oynayamamıştı.

Galatasarayda iki yıldız Ankaragücü maçında ilk 11e dönüyor

KAAN VE MERTENS YEDEK KULÜBESİNE

Ankaragücü’ne karşı tecrübeli stoperin, Kaan Ayhan’dan formayı alarak Abdülkerim Bardakcı ile birlikte defansın göbeğinde yer alması bekleniyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki İstanbulspor karşılaşması öncesi hafif bir sakatlığı bulunan Ziyech için Buruk, “Çok önemli bir şeyi yok ama dinlendirmek istedik” demişti. Faslı yıldızın, herhangi bir sıkıntı olmaması halinde Mertens’in yerine yeniden 10 numara pozisyonunda yer alacağı düşünülüyor.