Galatasaray Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı

Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı

06.04.2024 - 10:02 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Mertens'i takımda tutmak isteyen sarı-kırmızılılar bu bölgeye yıldız bir oyuncuyu daha transfer etmek için kolları sıvadı. Galatasaray'da on numaraya yapılacak transfer için 3 aday bulunuyor.

Galatasarayda İlkay Gündoğan gelişmesi Ayrlık kararı

Trendyol Süper Lig ve Süper Kupa'da mutlu sona ulaşarak sezonu tamamlamak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Yeni sezonda özellikle sağ bek, orta saha ve on numara bölgelerine önemli takviyeler yapmaya hazırlanana sarı-kırmızılılarda Mertens'in durumu da merak ediliyor. Belçikalı yıldızla bir sezon daha devam etmek isteyen Galatasaray bu bölgeye yıldız bir oyuncuyu daha transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın gündeminde 3 aday var...

Haberin Devamı

HIRVATİSTAN'DAN SÜRPRİZ İSİM

On numara arayışlarını sürdüren Galatasaray’da menajerler aracılığıyla bu bölgeye yeni bir isim önerildi. Hırvatistan Ligi ekiplerinden Rijeka forması giyen Niko Jankovic için Sarı-Kırmızılı kulüp ile temas kurulduğu öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcunun da Galatasaray formasını giymeyi çok istediği belirtildi. Ancak Cim Bom, bu öneriye sıcak bakmadı. Jankovic, sezonun geri kalan kısmında çıktığı 32 maçta 10 gol ve 7 asistlik performans sergilemişti.

Galatasarayda İlkay Gündoğan gelişmesi Ayrlık kararı

MERTENS VAZGEÇİLMEZ OLDU

Sarı-Kırmızılılar, uzun bir süredir on numara arıyor. Öyle ki sezon başında, geçen yıla göre daha az süre alacağı konuşulan Dries Mertens, bu bölgeye takviye yapılmamasından ötürü, on numaranın vazgeçilmezi oldu. 

Haberin Devamı

Belçikalı ile bir yıllık daha sözleşme yapılmak istenirken, gelecek yıl için yıldız bir oyuncunun takıma katılması bekleniyor. Listede birçok isim bulunsa da Galatasaray, ilk etapta üst düzey bir oyuncunun peşinde olacak.

İLKAY GÜNDOĞAN GELİŞMESİ

Hedefte ise iki isim var. İspanyol devi Barcelona’nın formasını giyen İlkay Gündoğan, takımda beklediği ortamı bulamadı. Sistemden memnun olmayan futbolcunun kontratı, 2025’te sona erecek. Ancak olası bir ayrılık çok daha yakın gözüküyor. Deneyimli oyuncu için Alman ve Arap kulüpleri devrede.

Daha önce İlkay’ın, bu iki ülkeden gelecek teklifleri dinleyeceği öğrenilmişti. Aslan’ın işi zor gözükse de 33 yaşındaki oyuncu için ilk fırsatta devreye girilecek.

Galatasarayda İlkay Gündoğan gelişmesi Ayrlık kararı

RAFA SİLVA'NIN TALİPLERİ VAR

Listedeki diğer isim de Portekiz ekibi Benfica’nın yıldızı Rafa... Daha önce Portekiz basınında yer alan haberlere göre Aslan, Rafa Silva'ya senelik 3.5 milyon Euro’dan 3 yıllık kontrat önermişti. Fakat 30 yaşındaki futbolcuyu, Almanya ve İspanya’dan isteyen takımlar var.

Her şeye rağmen Cim Bom, yaz transfer döneminde yaptığı teklifi artırıp, şansını deneyecek.

Galatasarayda İlkay Gündoğan gelişmesi Ayrlık kararı

Yazarlar