Voleybol Galatasaray'da İlkin Aydın sakatlandı! Ataman Güneyligil ihraç edildi

Galatasaray'da İlkin Aydın sakatlandı! Ataman Güneyligil ihraç edildi

10.03.2024 - 15:28 | Son Güncellenme:

Sultanlar Ligi 25. hafta maçında Galatasaray Daikin, Çukurova Belediye ile karşı karşıya geldi. Mücadelede İlkin Aydın sakatlık yaşadı.

Galatasarayda İlkin Aydın sakatlandı Ataman Güneyligil ihraç edildi

Sultanlar Ligi 25. haftasında Galatasaray Daikin deplasmanda Çukurova Belediye'ye konuk oldu. Müsabakada İlkin Aydın sakatlandı. Öte yandan Ataman Güneyligil ihraç edildi.

Haberin Devamı

ATAMAN GÜNEYLİGİL İHRAÇ EDİLDİ
Çukurova BLD. Spor başantrenörü Ataman Güneyligil, yaşanan pozisyona itirazları sonrası önce kırmızı kart gördü. İtirazlarına devam eden Güneyligil, bir kart daha görerek setten ihraç edildi.

Galatasarayda İlkin Aydın sakatlandı Ataman Güneyligil ihraç edildi

İLKİN AYDIN SAKATLANDI
Mücadelenin 3. setinde Yasemin Güveli'nin hücumunda bloğa çıkan İlkin Aydın yere inerken sakatlık yaşadı. Bu sakatlık sonrası İlkin kenara geldi.

EDA ERDEM DÜN SAKATLANDI
Fenerbahçe Opet kaptanı Eda Erdem, THY maçının 4. setinde bir pozisyon sonrası ayağını ciddi şekilde burktu. Kenara destek alarak gelen Eda mücadelenin kalanında forma giymedi. Eda’ya kenarda buz tedavisi uygulandı. 
Kulüp konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: Sakatlığın ardından yapılan muayene ve tetkiklerinde sağ ayak bileği dış yan bağında (ATF ligament) kısmi yaralanma ve eklem içi ödem tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.

Haberin Devamı

Galatasarayda İlkin Aydın sakatlandı Ataman Güneyligil ihraç edildi