Fenerbahçe Fenerbahçe'de Dusan Tadic'ten müthiş performans! İlke imza atmaya yakın

Fenerbahçe'de Dusan Tadic'ten müthiş performans! İlke imza atmaya yakın

10.03.2024 - 08:40 | Son Güncellenme:

Sırp yıldız son haftalarda vites artırdı, üstün performansıyla takımının galibiyetlerinde önemli rol oynadı. Deneyimli futbolcu 2016-17 sezonundan beri bir ilke imza atmayı hedefliyor.

Fenerbahçede Dusan Tadicten müthiş performans İlke imza atmaya yakın

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, takıma transfer olduğundan bu yana gösterdiği performansla alkış aldı. Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Lens'in 2016-17'deki istatistiğini yakalamayı hedefliyor. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Hatayspor karşısında asist, Union SG'ye gol!

Süper Lig'deki Hatayspor mücadelesinde Cengiz Ünder'in attığı golün asistini yapan Tadic, ligdeki asist sayısını 9'a yükseltti. Yıldız oyuncu, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Union SG mücadelesinin son anlarında kaydettiği penaltı golüyle de skoru 3-0'a getirdi. Tadic'in son dönemdeki performansı beğeni topluyor.

Tadic'in sezon performansı

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dusan Tadic, bu sezon Sarı-Lacivertli formayı 43 kez sırtına geçirdi. Toplamda 13 gole imza atan Sırp yıldız, 11 asist katkısında bulundu.

Tadic’in hedefi Lens’i yakalamak

Bu sezon Süper Lig’de 9 asisti bulunan Kanarya’nın hücumdaki en önemli oyuncularından Dusan Tadic, Jeremain Lens’ten (2016/17’de 11) bu yana çift haneli sayılara ulaşan ilk Fenerbahçe oyuncusu olmak istiyor. Tadic, bu sezon ligde 22 ile en fazla net gol pozisyonu yaratan oyuncu unvanını da elinde bulunduruyor.

Yazarlar