Galatasaray Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu fırtınası! Sacha Boey'dan bir ilk

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu fırtınası! Sacha Boey'dan bir ilk

08.12.2023 - 20:38 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 15'inci haftasında Galatasaray, Adana Demirspor'u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşmada Kerem Aktürkoğlu'nun performansı dikkat çekti. Sarı-kırmızılıların genç yıldızı Sacha Boey bu sezon bir ilke imza attı.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu fırtınası Sacha Boeydan bir ilk

Galatasaray, Süper Lig'in 15'inci haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada Kerem Aktürkoğlu'nun performansı parmak ısırttı. Sarı-kırmızılıların milli futbolcusu formda performansını Adana Demirspor karşısında da devam ettirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Okan Buruk'un vazgeçilmez oyuncuları arsaında yer alan Sacha Boey bu sezon bir ilki başardı.

PERDEYİ BOEY AÇTI

Kritik mücadelenin 22'nci dakikasında sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sacha Boey, Tete'yle paslaştıktan sonra ceza sahasına sokuldu. Tete'nin pasında ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, boş durumdaki Sacha Boey'a pasını aktardı. Sarı-kırmızılıların genç sağ beki hücuma katkı verdiği pozisyonda düzgün bir vuruşla rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

Galatasaray'da Sacha Boey, Adana Demirspor maçında attığı golle birlikte bu sezon bir ilki yaşadı. Fransız futbolcu, Süper Lig'de bu sezon ilk kez gol atma başarısı gösterdi. Sacha Boey, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 1 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda Sacha Boey'un attığı golde asist yapan Kerem Aktürkoğlu bu sezon 8'inci kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

KEREM AKTÜRKOĞLU HATAYI AFFETMEDİ

Müsabakanın 29'uncu dakikasında Adana Demirspor savunması geriden paslaşarak oyun kurmaya çalıştı. Cisse'nin havalandırdığı top kısa düştü ve Mauro Icardi topla buluştu. Arjantinli santrfor şık bir dokunuşla arkasından ceza sahasına giren Kerem Aktürkoğlu'na topu bıraktı. Kerem Aktürkoğlu şık bir aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu bu sezon 7'nci kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar