Galatasaray Galatasaray'da Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı! Dayı'nın Leverkusen tutkusu

Galatasaray'da Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı! Dayı'nın Leverkusen tutkusu

15.04.2024 - 16:19 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Alanya ile karşılaşacak Galatasaray, Antalya'ya dün iniş yaptı. Havalimanında Kerem Demirbay'ın görüntüsü gündem oldu.

Galatasarayda Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı Dayının Leverkusen tutkusu

Süper Lig'de Gakatasaray deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde Galatasaray dün Antalya'ya iniş yaptı. Kerem Demirbay'ın görüntüsü sosyal medyada günndem oldu.

Haberin Devamı

LEVERKUSEN MAÇINI TELEFONDAN TAKİP ETTİ
Antalya havalimanında elinde kamera ile çekim yapan Kerem Demirbay bir yandan telefonuyla Leverkusen maçını canlı olarak takip etti. O anlar basın mensuplarının görüntülerine de yansıdı.

KEREM'DEN PAYLAŞIM
Kerem Demirbay'dan Leverkusen paylaşımı geldi: "İyi kutlayın çocuklar! Siz bunu hak ediyorsunuz. Yakında biz de aynısını yapacağız ve sonra birlikte kutlayacağız!

Galatasarayda Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı Dayının Leverkusen tutkusu

32 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU
Schalke 04 ve Borussia Dortmund gibi takımların altyapısında yetişen Kerem Demirbay, Hoffenheim'da gösterdiği performans ile dikkat çekmişti. Başarılı orta oyuncusu, 2019 yılında Bayer Leverkusen'e 32 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

TARİHİNDE İK KEZ ŞAMPİYON
Almanya Bundesliga’nın 29’uncu haftasında sahasında Werder Bremen’i 5-0 mağlup eden Bayer Leverkusen bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Haberin Devamı

Galatasarayda Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı Dayının Leverkusen tutkusu

Almanya Bundesliga’nın 29’uncu haftasında Bayer Leverkusen sahasında Werder Bremen’i konuk etti. BayArena’da oynanan karşılaşmada rakibini her iki yarıda da bulduğu gollerle 5-0 mağlup eden kırmızı-siyahlılar, 119 yıllık kulüp tarihinde ilk şampiyonluğunu kazandı. Öte yandan Almanya’da 11 yıl sonra Bayern Münih’ten başka bir takım şampiyonluk ipini göğüsledi.

Leverkusen’e galibiyeti getiren golleri 25’inci dakikada penaltıdan Boniface, 60’ıncı dakikada Xhaka ile 68, 83 ve 90’ıncı dakikalarda Writz kaydetti.