Galatasaray Galatasaray'da kriz patlak verdi! Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor

Galatasaray'da kriz patlak verdi! Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor

15.06.2022 - 18:12 | Son Güncellenme:

Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesiyle yeni bir döneme giren Galatasaray'da yeni teknik direktör ve transferler merak ediliyor. Sarı Kırmızılılarda transfer dönemi hareketli geçecek. Sarı Kırmızılılarda yıldız oyuncu ise takımdan ayrılmak istediğini belirtti.

Galatasarayda kriz patlak verdi Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesiyle yeni dönem resmen başladı. Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu mazbatalarını alarak görevlerine resmi olarak başladı. Sarı Kırmızılılarda en çok merak edilen konuların başında ise yeni teknik direktör konusu var. Galatasaray'da mevcut teknik direktör Domenec Torrent ile yolların kısa süre içinde ayrılması bekleniyor.

Haberin Devamı

İŞTE TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARI

Galatasaray'ın teknik direktör adayları arasında birçok isim yer alıyor. Yerli olarak Okan Buruk'u düşünen Galatasaray'da İtalyan teknik adam De Zerbi ve Alman Marco Rose yabancı teknik direktör adayları olarak ön plana çıkıyor. Sarı Kırmızılıların gelecek hafta yeni teknik direktörünü resmen açıklaması bekleniyor. Yeni teknik direktör açıklanır açıklanmaz transferde düğmeye basılacak.

Galatasarayda kriz patlak verdi Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor

ACİL TRANSFER

Galatasaray'da öncelikli hedef orta saha transferi Geçtiğimiz sezon Taylan,Berkan ve Cicaldau üçlüsüyle büyük problem yaşayan Sarı Kırmızılılar yeni sezonda önemli isimleri kadrosuna katmayı planlıyor. Yeni teknik direktörün belirlenmesiyle Galatasaray'da transferlerin de resmen açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda kriz patlak verdi Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor

ÖZBEK: KADROYU BOZMAYACAĞIZ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, başkan seçilmesinin ardından hazırlıklı geldiklerini ve sorunların farkında olduklarını ifade etmişti. Özbek uzun süredir planlama hakkında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek "Bir transfer söz konusu olduğunda biz öncelikle futbolculara sorarız; eğer gitmek isterlerse teklifleri masaya koyar düşünürüz. Onun dışında bizim bu futbolcuları satma gibi bir niyetimiz kesinlikle yok. Kaldı ki üçü de bu sezon gayet başarılıydı. En iyi oyuncularımı neden satayım? Biz, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında şampiyon olacak bir kadro kurmak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda Kerem, Marcao ve Mostafa Mohamed’e ihtiyacımız var. Olağanüstü teklifler gelmediği sürece üç oyuncuyu da satmayı düşünmüyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasarayda kriz patlak verdi Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor

AYRILIK KRİZİ

Galatasaray'a geçtiğimiz sezon başında transfer olan Sacha Boey, kulüple bağlarını koparmak istediği öğrenildi... beIN Sports'un haberine göre; Galatasaray ile 2025'e dek sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki futbolcunun ayrılık talebini yeni seçilen yönetime henüz iletmediği ifade ediliyor.

Bununla birlikte Sacha Boey ile Alman ve Fransız takımlarının ilgilendiği iddia ediliyor. Geçtiğimiz sezonun büyük bölümünde sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Sacha Boey, 19 karşılaşmada yer almış ve 1 gole imza atmıştı. 

Haberin Devamı

Galatasarayda kriz patlak verdi Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor

OMAR'LA DA YOLLAR AYRILABİLİR

Galatasaray'da uzun bir sakatlığın ardından formasına kavuşan Omar Elabdellaoui için yeni bir iddia geldi.

Fanatik'in haberine göre; 1 yıllık tedavi süreci sonrası Galatasaray 'da formasına kavuşan ve bu sezon eski formuna dönmesi beklenen Omar Elabdellaoui, hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili olarak, "Galatasaray'a bir borcum var, hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum" demişti.

Ancak Norveç basını, geçtiğimiz günlerde Milli Takım kampını ziyaret eden tecrübeli futbolcunun burada, "Ülkesine dönebileceği" yönünde bazı sinyaller verdiğini öne sürdü.

Sarı-Kırmızılı kulüp ise Omar'a menajeri vasıtasıyla ya da başka bir yolla herhangi bir transfer teklifi gelmediği bilgisini verdi.

Galatasarayda kriz patlak verdi Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor

MARCAO VE KEREM'E TALİPLER VAR

Galatasaray'ın gözde oyuncuları Marcao ve Kerem'e teklifler olduğu ifade ediliyor. Özellikle Sevilla'nın Marcao için resmi girişimlerine hız verdiği ve yeni bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalacağı iddia ediliyor. Galatasaray, Marcao için en az 20 milyon Euro gelir hedeflerken Kerem Aktürkoğlu'na da Fransa'dan Lyon'un talip olduğu ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın geride kalan sezonda en önemli çıkış yakalayan isimlerinden Kerem Aktürkoğlu için henüz Lyon cephesinden resmi bir teklif yapılmazken genç oyuncunun kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği ifade ediliyor. 

Galatasarayda kriz patlak verdi Yıldız oyuncu ayrılmak istiyor