Galatasaray Galatasaray'da Lucas Torreira'ya Avrupa devinden resmi teklif! Detaylar belli oldu

Galatasaray'da Lucas Torreira'ya Avrupa devinden resmi teklif! Detaylar belli oldu

10.07.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın geçen sezon yaz döneminde kadrosuna kattığı Lucas Torreira'ya teklif yağıyor. Bir süredir yıldız futbolcunun peşinde olan Avrupa devinin sarı-kırmızılı kulübe resmi teklif yaptığı öğrenildi.

Galatasarayda Lucas Torreiraya Avrupa devinden resmi teklif Detaylar belli oldu

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, takım içi planlamalarına da devam ediyor. Geçen sezon sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Lucas Torreira'ya Avrupa devinden resmi teklif geldiği öğrenildi. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

BİR SÜRE SAHALARDAN UZAK KALACAK

Galatasaray'ın Hull City ile oynadığı hazırlık müsabakasında sakatlanan Lucas Torreira'nın son durumu belli oldu. Sarı-kırmızılıların Uruguaylı orta sahasının bir süre sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Lucas Torreira'nın 25 Temmuz'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına yetişememe durumunun olduğu kaydedildi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol A takımımızın Hull City ile oynadığı hazırlık maçında aldığı darbe sonucu sol dizinde esneme olan oyuncumuz Lucas Torreira’nın bugün sponsor hastanemizde çekilen MR’ında iç yan bağında 2. derece zorlanma ve dizinde kemik ödemi tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır" denildi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Galatasaray sezon başında yaptığı transferlerle adından söz ettirmişti. Sarı-kırmızılılar, Arsenal'dan Lucas Torreira'yı 6 milyon euro bedelle kadrosuna dahil etmişti. Galatasaray, Uruguaylı orta saha ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalamıştı.

Galatasarayda Lucas Torreiraya Avrupa devinden resmi teklif Detaylar belli oldu

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Montevideo Wanderers altyapısında futbola başlayan Lucas Torreira daha sonra Pescara, Sampdoria, Arsenal, Atletico Madrid ve Fiorentina'da forma giydi. Başarılı oyuncu için toplam 39 milyon 530 bin euro bonservis bedeli ödendi.

TEKLİFLER SÜRÜYOR

Gelecek sezon için kadrosunu korumak isteyen Galatasaray'da yıldız isimlere teklifler gelmeye devam ediyor. Avrupa devleri, geride kalan sezonda sarı-kırmızılı takımın vazgeçilmez futbolcusu olan Lucas Torreira'ya adeta teklif yağdırıyor.

Galatasarayda Lucas Torreiraya Avrupa devinden resmi teklif Detaylar belli oldu

LAZIO'DAN G.SARAY'A TEKLİF

İtalya Serie A ekibi Lazio'nun Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira için yeni bir teklif yaptığı belirtildi.

İtalyan basınında yer alana habere göre; Lazio, Lucas Torreira için Galatasaray'a 10 milyon euroluk satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifinde bulundu.

TALEP EDİLEN RAKAM

Haberin detayında Galtasaray, Lazio'nun yıldız futbolcu için verdiği teklifi az buldu. Oyuncuyu ucuza satmak istemeyen sarı kırmızılı takım, İtalyan ekibinden 15 milyon euro istediği kaydedildi.

PERFORMANSI İLE DİKKAT ÇEKTİ

Haberin Devamı

Arsenal'da gözden çıkarılan Lucas Torreira, 2022-2023 sezonu başında 6 milyon euro bedelle Galatasaray'a transfer oldu. 27 yaşındaki orta saha sarı-kırmızılılarda dikkat çeken bir performansa imza attı. Okan Buruk'un vazgeçilmezi olan Lucas Torreira, 34 maçta forma şansı buldu. Uruguaylı orta saha bu müsabakalarda 1 asist üretti.

Galatasarayda Lucas Torreiraya Avrupa devinden resmi teklif Detaylar belli oldu