Galatasaray Galatasaray'da Muslera'dan sözleşme açıklaması: Anlaşma tamamlanmıştır

Galatasaray'da Muslera'dan sözleşme açıklaması: Anlaşma tamamlanmıştır

02.04.2024 - 23:46 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Hatayspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Galatasarayda Musleradan sözleşme açıklaması: Anlaşma tamamlanmıştır

Galatasaray, Süper Lig’in 31’inci haftasında konuk ettiği Hatayspor’u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı forma ile 500’üncü resmi maçına çıktığı için çok mutlu olduğunu belirten Fernando Muslera, “500 maç dile kolay gerçekten. Çok zor, 13 yılda oldu bunlar. Aynı zamanda birçok kupa kazandık, ligde şampiyonluklar kazandık. Birçok büyük hoca ve birçok büyük oyuncuyla oynadık. Gerçekten uzun bir maceraydı” diye konuştu.

“UMARIM BU SEZON İKİ KUPAYI DA KAZANIRIZ”

Sezonu iki kupa ile tamamlamak istediklerini aktaran 37 yaşındaki kaleci, “Bu kulüp sezon başında gidebileceği bütün kupaları kazanmak için yola çıkar. Bu sezon iki tanesini maalesef kaybettik. 1 hafta içinde bir tane daha var. Önümüzdeki aylar içinde de ligin sonuna yaklaşıyoruz. Lige başlarken Galatasaray zaten şampiyonluk için mücadele etmiştir. Umarım bu sezon iki kupayı da kazanırız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sezon sonunda kontratı sona erecek olan Muslera, yeni sözleşmeyle ilgili bir soruya, “Bence başkan konuştuysa zaten anlaşma tamamlanmıştır. Sonuçta patron o” yanıtını verdi.

“Maç öncesinde Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile konuşma fırsatı yakaladın mı?” sorusunu Muslera şöyle yanıtladı:

“Kulübümden bana yapılan birçok sürpriz vardı. Milli takım dönüşü odaklanmamız lazım. Zor maçlar oluyor. En yakın zamanda selamlaşacağız.”

Tecrübeli kaleci “En unutamadığın maçlar hangileri?” sorusuna ise, “Hangisinin sonunda şampiyon olduysak onlar. Yani 15 maç” yanıtını vererek sözlerini tamamladı.

VOLKAN DEMİREL: ŞU AN TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ

Muslera’nın açıklama yaptığı sırada karma alandan takım otobüsüne doğru hareket eden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Uruguaylı kaleciyle ilgili, “Söylenecek bir şey yok. Türkiye’nin en iyisi şu an. Çok da seviyorum kendisini. 500 olmasa da bir 100, 200 maç daha oynayabilir” ifadelerini kullandı.

İkili daha sonra birbirine sarılırken ortaya renkli görüntüler çıktı.

Yazarlar