Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan Icardi ve Fenerbahçe sözleri!

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Icardi ve Fenerbahçe sözleri!

26.02.2024 - 23:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Okan Buruk; Icardi ve Fenerbahçe ile ilgili sözler sarf etti.

Galatasaray, Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Okan Buruk önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İSTEDİĞİMİZ GİBİ BAŞLAYAMADIK
"Antalyaspor'un iyi oynadığını söylemiştik. Belki defansif zaafları olan bir takım. Ofansif olarak toplu oyunda iyiler. Ekstra iyi işler yaptılar. Bizim maç başlangıcımız düşüktü. Maç kaybettikten sonra yeni bir maça çıkmak zor oluyor. Eksiklerimiz var, birçok şeyimiz var. İstediğimiz gibi başlamadık. İlk golü bulduk, 2-0 yapsak çok başka maç olurdu."

İkinci yarı penaltı ile maçı bitirebilirdik. İkinci yarı daha iyiydik. Son iki maçtaki sıkıntımız kaptırdığımı toplar. İlk yarı yediğimiz golden önce ortaya oynamayı denedik, rakip orayı kapattı. Sparta Prag maçında 3 golü top kaybı sonrası yedik. En büyük sıkıntımız yine geriden oyun kırarken top kayıpları. Liderliği geri aldık, hedefimiz kazanarak devam etmek. Üç gün sonra kupa maçı sonra deplasmanda Beşiktaş derbisi var.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE İLE ÇEKİŞMEMİZ ÇOK YAKIN GEÇİYOR
"İç sahada taraftarla çok güçlü şekilde oynuyoruz. Genel olarak galibiyet yüzdemiz çok fazla. Kazanmak için oynuyoruz. İki senedir Fenerbahçe ile çekişmemiz çok yakın geçiyor. İki takımın da puan kaybına tahammülü yok. Son düzlüğe girdik. Galatasaray'ın son düzlükteki gücünü, bundan önceki kazandığı şampiyonlukları biliyoruz. İnşallah bir şampiyonluk daha kazanmak istiyoruz."

ICARDI NET OLARAK HATIRLAMIYOR

"Ankaragücü maçının üstünden çok geçti. Montaj görüntüler çıktı. Daha sonra olduğu söylendi. Icardi'nin net olarak hatırladığı bir şey yok. Maçın içerisinde birçok oyuncuyla ilgili bu görüntüler çıkartılabilir. Icardi'nin bugüne kadar Türkiye'de böyle şeyleri yok. Sadece futboluyla ön plana çıkan biri. Oynamamak üzdü, onun için de sürpriz oldu. Bir sonraki maçta hazır hale gelecek. Hepimiz için sürpriz oldu. Maça Icardi ile çalıştık, bu kadar iyi oyuncunuzun dışarıda kalması maçın başında zorlayıcı bir unsurdu."

HEDEFİM 5. YILDIZ
"Sene sene gitmek istiyorum. Burada şampiyonluk tekrar yaşamak çok önemli. İleride bakalım ne olur... Asıl hedefim Galatasaray'da olmak, şampiyonluk kazanmak. Beşinci yıldızı takabilmek."

"Beşiktaş deplasmanı önemli bir deplasman. Derbi maçları herkesin merakla beklediği bir karşılaşma. Her derbide Beşiktaş'ın stadı coşkulu oluyor. Zor bir maç olacak. Beşiktaş son maçlarda kazandı, gol yemedi.. Bunları görüyoruz. Oyun olarak güvenli bir oyun seçiyor. İstanbulspor maçında bunu gördük. Topu da zaman zaman rakibe veriyor. Kazanmak için Beşiktaş deplasmanına gideceğiz. Beşiktaş da bizi yenmek için sahaya çıkacak. İyi ve formda oyuncular var. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Ana amacımız kazanmak. Rekorlardan daha çok maç kazanmak ve liderliğimizi sürdürmek önemli."

Yazarlar