Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan ilk icraat! Yıldız forveti telefonla aradı

Galatasaray'da Okan Buruk'tan ilk icraat! Yıldız forveti telefonla aradı

22.06.2022 - 16:19 | Son Güncellenme:

Domenech Torrent'le yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olmaya hazırlanan Okan Buruk transferde ilk hamlesini yaptı. İtalyan basını, başarılı teknik adamın transfer için yıldız forveti telefonla aradığını ileri sürdü.

Galatasarayda Okan Buruktan ilk icraat Yıldız forveti telefonla aradı

Galatasaray'da Burak Elmas döneminde gelen Domenech Torrent'in sözleşmesi sonlandırıldı. Tazminat ödemesininin ardından İspanyol hocayla yollar ayrıldı. 11 Haziran'da ikinci kez başkanlığa getirilen Dursun Özbek, takımı Okan Buruk'u emanet edecek.

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruktan ilk icraat Yıldız forveti telefonla aradı

OKAN BURUK DÖNEMİ BAŞLIYOR

Prensip anlaşmasına varılan 48 yaşındaki teknik adam, dün 2 yıllık sözleşme imzalamak üzere Paris'ten İstanbul'a geldi. İstanbul Havalimanı'nda açıklama yapan başarılı hoca, "Sizleri kırmamak için bir selam vereyim dedim. Şu anda sonlanmış bir şey yok" ifadelerini kullandı. Torrent'in tazminat engelini aşan sarı-kırmızılı yönetimin Okan Buruk'u açıklaması bekleniyor.

Galatasarayda Okan Buruktan ilk icraat Yıldız forveti telefonla aradı

İTALYAN BASINI: BURUK'TAN VEDAT MURIQI'YE TELEFON 

Okan Buruk transferde ilk hamlesini yaptı. İtalyan basınında yer alan iddiaya göre, genç teknik adamın Lazio'da forma giyen Vedat Muriqi'yi arayıp görüştüğü belirtildi. Haberde Kosovalı forvetin Okan Buruk'un Çaykur Rizespor'dan eski öğrencisi olduğu hatırlatılırken, Buruk'un Muriqi'yi ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN RAKİBİ MALLORCA

Galatasaray'da önceki gün sportif direktörlük görevine getirilen Cenk Ergün'ün de Lazio ile pazarlıklara başladığı ifade edildi. Muriqi'nin geçen sezonun ikinci yarısını geçirdiği Real Mallorca'nın da 28 yaşındaki futbolcunun bonservisini almak için çalışmalar yürüttüğü kaydedildi. Ancak İspanyol ekibinin tekliflerinin Lazio'nun beklediği gibi 12 milyon euro civarında olmadığı, sarı-kırmızılıların bu konuda masada daha güçlü olduğu öne sürüldü. Vedat Muriqi transferinin tamamlandığı takdirde Bafetimbi Gomis'le yolların ayrılabileceği de iddia edildi.

OKAN BURUK'UN INTER'DE FORMA GİYDİĞİ GÜNLER